BEDRIJFS BOOTCAMP

Samen bootcampen met collega’s verlaagt het verzuim, verhoogt de productiviteit & is gewoon tof! #businessboost

TEAMBUILDING

Bootcamp is afzien, presteren en uitgedaagd worden! Dit zijn tevens gouden factoren voor teambuilding.

PRODUCTIEVER

Vitale werknemers hebben meer plezier en zijn tot 20% productiever in hun werk.

MEER BETROKKENHEID

Werknemers die actief meedoen voelen zich meer betrokken binnen de organisatie.

UITGERUSTER

Actief sporten zorgt voor een betere nachtrust, geeft een voldaan gevoel en starten de dag positiever.

LAGER ZIEKTEVERZUIM

Vitale medewerkers zijn minder vaak ziek (15%) vergeleken met andere werknemers.

VERLAAGT STRESS

Matig tot intensief sporten of bewegen verlaagt stress en de kans op een burn-out.

WAT IS BEDRIJFSBOOTCAMP?

Bedrijfsbootcamp is sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, dit op jouw gewenste locatie! Wil jij jouw teambuilding naar een hoger level helpen? Dan is Bedrijfsbootcamp op locatie de ideale stap voor jou. Jij kan investeren in de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers. Bedrijfsbootcamp zorgt voor productievere medewerkers, meer betrokkenheid, een lager ziekteverzuim, vermindering van stress én een betere nachtrust. Dit is hét middel om jouw medewerkers iets extra’s te bieden! 

Bedrijfsbootcamp is daarnaast ook geheel op maat; wij zijn inzetbaar voor een eenmalige intensieve training op locatie, een langdurig trainingsprogramma of een evenement. City Bootcamp zorgt voor inhoudelijk goed ingerichte trainingen ter bevordering van de samenhorigheid van jouw medewerkers, onze trainingen zitten vol plezier en resultaat!

VOOR WIE IS BEDRIJFSBOOTCAMP?

Het is natuurlijk belangrijk dat elke medewerker comfortabel genoeg is om deel te nemen aan de lessen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze lessen toegankelijk zijn voor iedereen, zowel de beginnende als gevorderde sporter kan lekker meedoen!

Hoe leuk zou het zijn om de vrijdagmiddagborrel om te toveren naar een vrijdagmiddagbootcamp? Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je extra motivatie, stimulans en gezelligheid op kantoor? Dan is Bedrijfsbootcamp ideaal voor jou.

REFERENTIES

In 2019 zijn wij van Dura Vermeer gestart met het project #DV4FIT om medewerkers in beweging te krijgen maar vooral ook om samen met je collega’s te sporten als uitlaadklep van de drukke werkweek! En natuurlijk ook omdat dit gewoon gezellig is want een beetje lol hoort hier uiteraard bij!

De trainers zijn iedere week weer gemotiveerd om er samen een sportief uurtje van te maken.

Works maakt sinds ruim twee jaar gebruik van de diensten van City Bootcamp waarbij verschillende trainers met veel enthousiasme het team hebben gemotiveerd.

Tijdens de trainingen is er veel afwisseling tussen cardio en krachttraining in combinatie met uitdagende sportspellen. De bootcamps dragen bij aan een positieve teamsfeer en wordt ervaren als een ontspannen manier van teambuilding.

De bootcamps die wij hebben gevolgd komen ten goede aan de productiviteit en de sfeer. De trainingen eenvoudig zodat iedereen kan deelnemen en tegelijkertijd uitdagend voor de ervaren sporter. Het is een laagdrempelige manier om het kantoor in beweging te krijgen.

Tijdens Corona zijn de bootcamps online voortgezet. De training is vrijwel in iedere thuissituatie te volgen en er zijn geen attributen nodig. Zo blijft de conditie ook bij het thuiswerken op peil en het is een leuke manier van teambuilding.

Sporten met je collega’s zorgt voor gegarandeerd plezier en resultaat! Effectief sporten onder begeleiding van gediplomeerde trainers, werk samen aan een vitaler bedrijf.