FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Werken bij

City Bootcamp is met tientallen locaties de snelst groeiende Bootcamp van Nederland. Wij vinden dat sporten voor iedereen leuk moet zijn en vooral blijvend resultaat moet opleveren!

Wil jij graag Bootcamptrainer worden bij City Bootcamp? Wegens ons enorme succes hebben wij plaats voor meer enthousiasme en motivatie binnen ons energieke team! Mail naar info@citybootcamp.nl en grijp deze unieke kans!

 

Heb je ervaring als trainer? (pré)
Sta je graag voor een groep?

Meld je dan nu aan voor de vacature van bootcamp Trainer!

 

Wat is bootcamp 
Bootcamp is een outdoor fitnessprogramma waarin verschillende trainingsaspecten worden gekoppeld. In de buitenlucht ga je in teamverband en onder begeleiding van een bootcampinstructeur aan de slag met allerlei vormen van bewegen. Bootcamp is fun en functional!

 

Opbouw van een bootcamp les
Een goede warming-up, gevolgd door conditie-oefeningen, daarna een gedeelte krachttraining en we eindigen met een gedegen cooling-down.  Allemaal zonder apparaten, deelnemers werken met hun eigen gewicht. De instructeur zorgt voor veel variatie, doet oefeningen voor, is enthousiast en let voortdurend op of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Door deelnemers met elkaar oefeningen te laten doen, gaat het fun-gehalte enorm omhoog! Aan het eind van de les wordt er kort nabesproken, om er voor te zorgen dat iedereen voldaan en met een goed gevoel weer naar huis gaat.

 

Wat verwachten we van jou
• Het belangrijkste is de passie voor de sport. Je ademt, eet, denkt en spreekt sport!
• Je moet al je energie over kunnen dragen aan je deelnemers.
• Je bent creatief, d.w.z. je kunt snel oefeningen aanpassen en je hebt het vermogen om met een aantal basis bewegingen steeds andere lessen in elkaar te zetten.
• Je voelt je comfortabel als je voor een groep staat.
• Omdat je een voorbeeld functie hebt, gedraag je je netjes voor de groep en tegen de deelnemers en spreek je goed Nederlands.

 

Opleidingsmogelijkheden:
Er is gelegenheid om bij City Bootcamp een opleiding te volgen tot Bootcamp Trainer. De trainer is behalve de gever van de lessen ook het visitekaartje van de Bootcamp. Naast het geven van de trainingen word je daarom bijgeschoold in bijvoorbeeld verkooptechnieken om mensen enthousiast te maken voor jouw bootcamp!

 

Neem bij interesse contact met ons op via info@citybbootcamp.nl en sluit je motivatie en CV even bij.

Wil jij?

In de buitenlucht werken?

Energie en passie delen?

Voor een groep staan?

Jezelf ontwikkelen?

Nederland het gezondste land van Europa maken?

In een inspirerend team werken?

Draai uw scherm
voor een betere weergave.