FOLLOW #CITYBOOTCAMP

JA! ik ben geïnteresseerd en wil beginnen met een GRATIS proefles

Thuis Sporten – Beat COVID stay FIT!

In deze bizarre tijden van ‘binnen zitten’ is gezondheid het aller belangrijkste wat er is! Helaas mogen wij de komende tijd geen Bootcamp in de buitenlucht verzorgen, maar voor al die personen die al nachtmerries kregen bij het idee om tot 1 juni op de bank te moeten hangen hebben wij dé oplossing. City Bootcamp heeft een interactieve bootcamp ontwikkeld waarin je samen met tientallen mede sporters vanuit huis lessen kunt volgen. Samen werken we aan je gezondheid, op een interactieve en bovenal LEUKE manier | HOOYAH!

 

Interactief, leuk en professionele begeleiding

Onze trainers zien wie er meedoen en kunnen op deze manier ook in contact met jou komen om je zelfs persoonlijk te motiveren zoals je van ze gewend bent! Ook kunnen ze meekijken in de uitvoering en zijn ze er om potentiële bijzonderheden te tackelen. Op deze manier geven we jou toch de persoonlijke aandacht die je verdient!

 

Hoe werkt het?

Via het platform Zoomcall bieden wij deze digitale interactieve bootcamp aan, dit betekent dat jij toegang krijgt tot een online omgeving waar je twéé trainers ziet die een live bootcamp gaan geven.
Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, tablet of laptop. Vervolgens ontvang je ruim voor de aanvang van de bootcamp een persoonlijke link en kun je jezelf aanmelden.

Zet je camera & geluid aan, schuif alle stoelen en banken in de woonkamer aan de kant of zoek een heerlijk plekje op buiten in de tuin zodat jij de komende weken gewoon fit en gezond blijft samen met ons!

We hebben meer dan honderden mensen nu wekelijks in beweging, dus waar wacht je nog op!? Schrijf je nu snel in voor een gratis proefles en doe lekker mee!

 

Ja, ik doe mee en begin met een GRATIS PROEFLES!

Vraag proefles aan

Draai uw scherm
voor een betere weergave.