FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Over city bootcamp

Met meer dan 100 trainingen in de week is er altijd eentje bij jou in de buurt!

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn team City Bootcamp. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, het regent, bloedheet is, of juist super koud zullen we voor je klaar staan. Met onze energie en geweldige leden voel je je in no time beter en fitter!

 

City Bootcamp
Nadat Eric jaren als personal trainer heeft gewerkt wilde hij een manier vinden om samen aan je doelen te kunnen werken in plaats van in je uppie. De sportscholen had hij inmiddels ook wel van binnen gezien, waardoor het al snel uitkwam op SAMEN BUITEN SPORTEN. Wat begon als een paar trainingen per week in een park in Nijmegen is uitgegroeid tot een van de grootste Bootcamps van Nederland. ‘’Ga toch lekker buiten sporten!’’.

 

Waar staan wij voor?
Sporten in teamverband in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Of om gewoon lekker in beweging te zijn!

 

Kan ik dat dan wel?
Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij City Bootcamp is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Klik hier om te zien welke soorten bootcamps we allemaal hebben.

 

Totaalconcept
Door het aanbieden van lessen in sport en voeding waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke les een beleving is. City Bootcamp laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze community, samen met onze trainers en leden. Samen vormen wij een power team: Together Everyone Achieves More. Daarnaast kun je bij ons door heel Nederland sporten. Zo bieden we lessen aan van Nijmegen tot Venlo en van Arnhem tot Den Bosch. Check hier op welke locaties je allemaal kunt bootcampen.

 

Doe jij met ons mee?

HOOYAH!

 

Hooyah

Samen met onze leden zijn wij een team: Together Everyone Achieves More. Wij zijn er voor jou, wij zijn de enige echte City Bootcamp.

 

 

Draai uw scherm
voor een betere weergave.