Over City Bootcamp

Eric Gugelot werkte als personal trainer, door zijn jaren ervaring zag hij de grote nadelen van een reguliere sportschool. Hij vond het doodzonde dat:

  • Leden vaak weinig tot geen idee hadden wat ze aan het doen waren
  • Er veel betalende leden nooit kwamen opdagen
  • Leden vaak een kantoorbaan hadden waar ze heel de dag zitten en vervolgens zag hij dat ze bij de sportschool wederom op een apparaat gingen zitten.
  • Er nooit gebruik werd gemaakt van de omgeving van de sportschool, alles was in één muffe ruimte.
  • Er veel met elkaar werd vergeleken waardoor leden zich niet op zijn/haar gemak voelden.

Eric wilde af van de negatieve lading die veel leden koppelden aan sport, hij wilde iets aanbieden wat gegarandeerd resultaat oplevert, waar je zowel fysiek als mentaal doelen behaald, waar je gebruikt maakt van de prachtige natuur, waar je eindelijk van je stoel afkomt en vooral waar iedereen (met welk niveau dan ook) bij kan horen.

Start

Op 5 maart 2011 heeft Eric de eerste City Bootcamp training gegeven, dit was in het Goffertpark in Nijmegen. Van twee trainers en vier lessen per week is City Bootcamp inmiddels uitgegroeid tot de grootste bootcamp organisatie van Nederland.
Met vestigingen in 13 verschillende steden, 150 trainers en ongeveer 500 wekelijkse trainingen is City Bootcamp een begrip binnen de sportbranche. Met onze energie, passie en kunde doen we er alles aan om onze leden blij te maken.

Succesformule

Maar wat maakt onze organisatie nou zo’n succes? City Bootcamp is gebouwd op mindset. Wij zorgen ervoor dat een lid in zijn of haar doelen gaat geloven, de uitdaging aangaat en resultaat behaald. We hebben allemaal individuele doelen maar bij ons hoeft niemand deze alleen te behalen.
De resultaten die onze leden behalen op het gebied van kracht, conditie en mindset maakt ons City Bootcamp. Wij doen er alles aan om dit overal voel- en zichtbaar te maken!

Waarden

Wij als City Bootcamp streven ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen, met welk niveau dan ook, lekker buiten kan sporten onder professionele begeleiding. We maken gebruik van een vaste lesopbouw en bieden altijd de juiste persoonlijke aandacht. Leden kunnen sporten waar en wanneer het hen uitkomt en hebben keuze uit gevarieerde trainingen en flexibele lidmaatschappen. Wij laten leden zien dat sporten leuk kan zijn en dat resultaat voor iedereen haalbaar is. City Bootcamp is: Sport, fun en resultaat!

Wederzijdse motivatie en positiviteit tussen de leden en wij is wat zorgt voor verbinding. Met deze verbinding worden we allemaal één community en dat is onze kracht. Deze kracht drukken wij in één woord uit door met z’n alle heel hard HOOYAH! te roepen.

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtigingen