BOOTCAMP DEN BOSCH

Wil jij zonder schuldgevoel Bossche Bollen kunnen eten? Kom dan nu lekker buiten sporten! Den Bosch geeft bootcamps op ieder niveau, zowel de beginnende als gevorderde sporter kan bij ons terecht. De bootcamps worden gegeven in onze prachtige parken en zitten vol met gezelligheid en plezier!

Onze gediplomeerde trainers en hechte groep leden kunnen niet wachten om jou in de training te zien.

Neem nu een kijkje in onze stad!

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Uitleg per locatie

Onze instructeurs kennen de IJzeren Vrouw op hun duimpje; er is rondom de hele plas geen obstakel meer te vinden waar ze geen bootcamp attribuut van hebben weten te maken.

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats van de Esso aan de Grobbendoncklaan.

Bekijk hier de locatie in Google maps

Breng je training naar een nieuw niveau bij de Zandverstuiving in Rosmalen! Naast het mulle zand dat alles net een beetje zwaarder maakt, is het bos ook binnen handbereik.

Verzamelpunt: We verzamelen achter het kerkje in Maliskamp, op de parkeerplaats op dit adres: Sint Jozefstraat 1 Rosmalen. Deze is gelegen aan de andere zijde van de snelweg.

Bekijk locatie in Google maps

Deze locatie in het centrum ligt heel fijn centraal en biedt een prachtige trainingsomgeving met de toffe stadsomgeving en een mooie plek aan het water midden in de stad!

Let op! Hier zijn geen parkeerplaatsen voor auto’s aanwezig, wel voor fietsen.

Bekijk locatie in Google maps

De Noorderplas is een prachtig gelegen meer iets buiten het centrum van Den Bosch. Ook wel de Maaspoort genoemd. Deze locatie biedt weer een uniek uitdagend parcours voor al onze bootcamp trainingen.

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats aan de Pisastraat.

Bekijk hier de locatie in Google maps

Op de Rietveldenweg 16A hebben wij onze binnenlocatie waar de Boxing Bootcamp wordt gegeven.

Naast de boks wordt hier ook Personal Training gegeven en hier is ook het hoofdkantoor van City Bootcamp gevestigd!

Bekijk locatie in Google maps

De Zuiderplas is het bootcamp terrein voor als je niet vies bent van een beetje afzien en zweetdruppels!

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats van de Pettelaarse Schans

Bekijk hier de locatie in Google maps

Verzamelpunt: We verzamelen vlak naast de rotonde aan de Willem de Rijkelaan, vanuit hier zijn er genoeg mogelijkheden voor een uitdagende training.

Bekijk locatie in Google maps

Op een steenworp afstand van Den bosch ligt een mooi ruim grasveld omheind door bomen waar alle ruimte is om lekker te trainen!

Bekijk hier de locatie in Google maps

De trainingen worden gegeven in het bos zelf, met veel zand en zachte ondergronden waardoor leuke oefeningen mogelijk worden gemaakt.

Verzamelpunt: Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan 155

Bekijk hier de locatie in Google maps

Lesaanbod in Den Bosch

Vraag & antwoord

Bootcamp is een uur lang effectief trainen in de buitenlucht, je gaat aan de slag met het verbeteren van jouw kracht en conditie op een leuke en resultaatgerichte manier.

Alle trainingen beginnen met een uitgebreide warming-up, vervolgens doe je een full body-workout, dan wordt de les afgesloten met een goede cooling-down. De precieze inhoud van de lessen zijn altijd verschillend, onze trainers laten hun creativiteit erop los en bieden jou elke week iets nieuws!

City Bootcamp biedt trainingen voor iedereen! Ben je een beginnende sporter? Of ben je al een echte pro? Door de verschillende lesniveau’s kan iedereen bij ons terecht. Van Low-level tot High-level, van Boxing tot Power met zoveel variatie in bootcamps is er altijd een training die bij jou past!

Meld je via de website aan voor een proefles! Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met de exacte verzamellocatie, je weet dan op de meter nauwkeurig waar de verzamellocatie is van jouw les. Wil jij antwoord op de meest gestelde vragen? Klik dan hier voor de video.

Je kunt onze trainers herkennen aan het City Bootcamp shirt, onze HOOYAH kreet staat er met koeienletters op, die kun je echt niet missen!

Wil jij alvast kennismaken met de trainer? En niet als laatst aankomen? Kom dan 10 minuutjes eerder, de trainer kan jou dan alvast met open armen ontvangen, hij kan dan ook meteen inschatten hoe ervaren je bent en de oefeningen hierop aanpassen. Kortom, er kan dus echt niks misgaan!

Is jouw proefles bevallen? Dan kun je je via onze website opgeven voor een lidmaatschap die bij jou past, wil je er nog een paar nachtjes over nadenken? Geen probleem, na de proefles zit je nergens aan vast!

Trainen in de mooiste parken van Nederland, dat klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Er volgens achter komen dat jouw favoriete sneakers zo groen zijn als gras is natuurlijk iets minder! Daarom raden wij altijd aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kan en vies mag worden, laat je mooie schoenen dus vooral thuis.

Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet, want zoals wij graag zeggen: ‘HYDRATION IS KEY!’. Over sleutels gesproken, deze kun je met je telefoon in de tas doen van de trainer, dat is pas veilig!

Bovenaan deze pagina staan de exacte locaties waar de bootcamp lessen worden gegeven, hier hebben we uitgelegd waar we verzamelen en staat tevens een exacte Google maps locatie. Zodra je in de buurt bent van de locatie herken je de trainer aan zijn City Bootcamp outfit #niettemissen!

Met mijn enthousiaste, energieke en oprechte persoonlijkheid zorg ik dat elk lid bij mij terecht kan. Ik ben veel aanwezig in de lessen en bouw het liefst een sterke en gezellige band op met de leden!

Bart, Manager Den Bosch

Maand

45/maand
 • Onbeperkt sporten
 • Maandelijks opzegbaar

Jaar

40/maand
 • Onbeperkt sporten
 • Voordeligste lidmaatschap
 • Bespaar € 48,00

Halfjaar

42,50/maand
 • Onbeperkt sporten
 • Na halfjaar maandelijks opzegbaar
 • Bespaar € 24,00

STUDENT

32,50/maand
 • Voor voltijd studenten
 • Maandelijks opzegbaar

1x per week halfjaar

32,50/maand
 • Alle soorten Bootcamps
 • Na halfjaar maandelijks opzegbaar

5 Strippenkaart

60Eenmalig
 • Alle soorten Bootcamps
 • 1 jaar geldig

10 Strippenkaart

105Eenmalig
 • Alle soorten Bootcamps
 • 1 jaar geldig

Ervaringen

Ik vind de trainingen altijd uitdagend en variërend, ik merk dat ik veel sterker en fitter van geworden. Desondanks word ik nog steeds uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Verder is het heel gezellig om in groepsverband te sporten en elkaar te motiveren. En dat altijd in de frisse buitenlucht, ik wil niks anders meer!

Rebecca

City Bootcamp heeft me in de eerste plaats plezier gegeven in het sporten. Niet alleen het buiten zijn is fijn, maar ook het persoonlijke contact met de trainers en je sportbuddy’s zorgt voor veel gezelligheid in de lessen. Daarnaast voel ik me fit en goed in mijn lijf. Door de variatie in oefeningen, zowel kracht als conditioneel, en het meedenken van de trainers om de oefeningen af te stemmen op jouw niveau merk ik dat ik nog steeds sterker wordt. Zelfs na een uur intensief sporten kom ik met energie van het veld af, heerlijk!

Marjolein

Ik train nu bijna ruim een jaar bij City Bootcamp en dat bevalt me uitstekend. Vroeger had ik met hardlopen regelmatig blessures maar nu nooit meer, ik voel me momenteel erg fit en na elke training zeer voldaan. Het zijn fijne afwisselde trainingen met leuke trainers en heerlijk in de buitenlucht. Het aanbod is zeer divers. Ikzelf doe naast de “normale bootcamp” ook aan boks- en running- bootcamp. Het mooie is dat mijn zoon ook af en toe meedoet en hij mij weer uitdaagt. Voor mij is het een goede oplossing tegen mijn zittende beroep

Gerald

Door een vriend werd ik meegenomen om een proefles mee te doen. Ik hield het nog geen 20 minuten vol, mijn 98 kilo zat me flink dwars. Sindsdien ben ik begonnen met 1 keer per week trainen, de groep en trainers nemen je op sleeptouw. Een jaar later bereikte ik mijn voorlopige doel van 75 kilo en 6 trainingen in de week, en dit heb ik te danken aan de goede en sportieve sfeer tijdens en rondom de trainingen. Ik durf weer te dromen van grootse sportprestaties en durf te zeggen dat ik topfit ben!

Tim

Je in het zweet werken in de buitenlucht. Heerlijk!

Ilja

Mijn grootste doel was om ritme en continuïteit te krijgen en daarmee mezelf te motiveren om te blijven sporten. Nou, dat is gelukt; ik heb opgebouwd van 1 à 2 keer in de week naar nu 3 tot 4 keer in de week. City Bootcamp heeft mij weten te motiveren door de leuke/creatieve manier van trainen, de positieve trainers en de uitdaging om altijd het uiterste uit mezelf te halen. Ik ben sterker geworden, mijn conditie is verbeterd en niet onbelangrijk, mijn gemoed ook.

Sarah

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtigingen