Meest gestelde vragen

CORONA MAATREGELEN

Ja, we gaan langzaam weer uitbreiden met het geven van bootcamps in de buitenlucht, neem goed onderstaande regels & richtlijnen door zodat er veilig gebootcampt kan worden!

• We hanteren een maximaal aantal deelnemers van 10-18 personen, deze personen worden
opgesplitst in duo’s van 2 personen.
• VOL = VOL, schrijf je in dit geval in voor de wachtlijst.
• Je ontvangt een mail als er een plekje vrij komt (deze kan in de spam box belanden).
• Ben je verhinderd om een les bij te wonen? Meld je dan op tijd af, zo kan iemand anders
jouw plek overnemen.
• Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training naar het verzamelpunt.
• Laat zoveel mogelijk persoonlijke eigendommen thuis, we kunnen niets voor je bewaren.
Bij aankomst word je per tweetal gewezen naar het juiste station.
• Het is niet toegestaan om te mengen of wisselen met andere tweetallen, mits de trainer
anders aangeeft.
• Bij elk station is een formulier te vinden met hierop de desbetreffende training.
• Elke training begint met een warming-up, gevolgd door een full body work-out en eindigt
met een cooling-down.
• De trainer beweegt van station tot station om iedereen te voorzien van persoonlijke
begeleiding.
•Ga na de training gelijk naar huis
• We willen er alles aan doen om groepsvorming te voorkomen.

Nee, helaas geven we op dit moment nog geen Power & Boxing bootcamps.

Zodra een les vol zit dan kom je op een wachtlijst te staan, als er een plekje vrijkomt krijg jij hier persoonlijk een melding van, je dient je dan opnieuw in te schrijven voor de les.

Vol = vol, hier zijn geen uitzonderingen.

Bij verkoudheidsklachten, neus verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging, koorts, of plotseling verlies van reuk of smaak willen we je vragen om niet naar de training te komen. Wanneer één van jouw huisgenoten positief is getest op corona willen we je vragen om niet naar de training te komen totdat je de richtlijnen van de GGD hebt gevolgd.

Onze lessen worden op ruime afstand gegeven, dit maakt de kans op besmettingen tijdens de training enorm klein. Om het zekere voor het onzekere te nemen wordt je op de hoogte gesteld als je een les hebt gevolgd waar een trainer of mede bootcamper positief wordt getest op corona.

Wanneer je een positieve uitslag hebt gekregen op jouw corona test kun je mailen naar info@citybootcamp.nl. Wij zouden het enorm op prijs stellen als je ons op de hoogte stelt.

Aangezien we veiligheid willen garanderen mogen trainers geen training geven bij klachten, dit kan ervoor zorgen dat een training komt te vervallen. Wij doen er alles aan om vervanging te regelen, helaas lukt dit niet altijd. Wij hopen op jouw begrip!

Omdat de regels per stad verschillend zijn kan het zo zijn dat we in jouw stad nog geen lessen mogen aanbieden, we hopen hier ook z.s.m. te kunnen starten!

LESSEN

Wat leuk dat je lid bent bij City Bootcamp! Zodra je hebt aangemeld ontvang je de inloggegevens via de mail. Nadat je de inloggegevens hebt ontvangen kun je inloggen via deze website. Door op ‘lessen’ te klikken kun je je vervolgens aanmelden!

Kun je helaas toch niet meedoen? Geen probleem! Je kunt je op dezelfde manier ook weer afmelden.

Bij City Bootcamp kan iedereen sporten, zowel de beginnende als gevorderde sporter kan bij ons terecht! Ben jij benieuwd naar de verschillende niveaus? Klik dan op ‘Bootcamp’ bovenin de site, hier kun je een uitgebreide berschrijving vinden van alle soorten Bootcamps!

Je kent je eigen lichaam het beste, luister daarom goed naar wat het tegen je zegt!

Wij raden altijd aan om te starten met een Low-level Bootcamp, deze les kun je vervolgens gebruiken als maatstaaf om jouw niveau in te schatten. Mocht een Low-level Bootcamp niet uitdagend genoeg zijn kun je altijd met de trainer overleggen over het verhogen van je niveau!

Afhankelijk van je wensen en doelen is er een ideaal trainingsschema samen te stellen. Twee tot drie bootcamplessen per week zijn meer dan voldoende om gericht te kunnen trainen. Je kunt hierdoor voldoende rust inbouwen, die je lichaam de ruimte geven om te herstellen en te ontwikkelen.

Natuurlijk ben je welkom bij al onze lessen, dus wanneer en hoevaak je komt is helemaal aan jou!

Trainen in de mooiste parken van Nederland, dat klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Er volgens achter komen dat jouw favoriete sneakers zo groen zijn als gras is natuurlijk iets minder! Daarom raden wij altijd aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden, laat je mooie schoenen dus vooral thuis.

Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet, want zoals wij graag zeggen: ‘HYDRATION IS KEY!’. Over sleutels gesproken, deze kun je met je telefoon in de tas doen van de trainer, dat is pas veilig!

Jazeker! Op City Bootcamp kun je altijd rekenen

In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. In de praktijk houdt dit in dat we bij extreme weersituaties (zoals een weeralarm, onweer etc.) we inventariseren of het verantwoord is om naar buiten te gaan. Wanneer we vinden dat er een risico kan ontstaan voor onze leden, zullen we besluiten de les(sen) niet door te laten gaan.

We laten je dit altijd per sms/telefoon weten (zorg er dus voor dat je mobiele nummer in je persoonlijke profiel is opgeslagen!). Ook communiceren we dit bericht via onze Social Media. Zonder tegenbericht ben je gewoon van harte welkom!

Door bovenin op ‘locaties’ te klikken en vervolgens de juiste stad te selecteren vind je bovenaan de pagina een overzicht van alle locaties. In de beschrijving van de locaties is een link toegevoegd, deze link stuurt je door naar de exacte verzamellocatie. Zo weet je op de meter nauwkeurig waar je moet zijn! #Letsgo

Dat kan, wanneer je lid bent bij City Bootcamp is je lidmaatschap binnen iedere vestiging geldig.

Door een mailtje te sturen naar info@citybootcamp.nl kun je aangeven in welke stad je graag zou willen Bootcampen, wij passen dit dan aan voor je!

Dat kan zeker! Hierbij is luisteren naar je eigen lichaam erg belangrijk. Laat de trainer ook altijd weten dat je zwanger bent. Elke zwangerschap is anders, het verschilt daarom heel erg tot wanneer je kunt blijven bootcampen, plan voor persoonlijk advies altijd een afspraak bij de huisarts.

In sommige steden bieden we ook de Mommy Bootcamp, deze Bootcamp is voor zwangere of net bevallen vrouwen. Klik hier om te kijken of er een Mommy Bootcamp is in jouw stad!

Geen probleem, gezellig!

Neem vooral je vrienden, schoonmoeder, of tante van je buurvrouw mee naar een van de lessen. Ze zijn van harte welkom om eens te ervaren waar jij mee besmet bent geraakt.
Vergeet hem/haar niet even aan te melden voor een proefles, zodat onze trainer weet wie hij/zij kan verwachten in de les.

LIDMAATSCHAP

Wat leuk dat je lid wilt worden! Je kunt je op twee verschillende manieren aanmelden.

Je kunt je hier direct aanmelden. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen jouw inloggegevens op de mail en kunt dan onbeperkt deelnemen aan al onze bootcamps!

Je kunt ook lid worden na het volgen van een proefles. Wanneer je hebt deelgenomen aan een gratis proefles, zal de betreffende trainer je na de les meer vertellen over de verschillende abonnementsvormen bij City Bootcamp. Wanneer je op dit moment kiest om lid te worden, zal de trainer samen met jou het inschrijfformulier invullen.

Mocht je liever wat meer bedenktijd hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Slaap er een nachtje over en neem alle mogelijkheden nog eens rustig door. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun je een e-mail sturen naar info@citybootcamp.nl. Je wordt dan binnen twee werkdagen geholpen door een van onze medewerkers. We hopen dat de eventuele spierpijn, na je eerste proefles, je keuze niet teveel zal beïnvloeden!

Het opzeggen van je lidmaatschap kun je doen door een mail te sturen naar info@citybootcamp.nl.

Jouw lidmaatschap loopt van de eerste t/m de laatste dag van de maand. We hanteren een maand opzegtermijn. Zeg je dus in het begin van de maand op, dan loopt je abonnement nog tot aan het einde van de volgende maand.

Het pauzeren van je lidmaatschap kun je doen door een mail te sturen naar info@citybootcamp.nl

Hierin moet je de begin en eind datum van deze periode vermelden en dan zal je lidmaatschap op pauze worden gezet, dit wil zeggen dat je de maanden waarin de niet sport ook niet hoeft te betalen.  Mocht deze periode langer of korter duren kun je dit ook aangeven via de mail en word het geregeld.

Heb je je lidmaatschap opgezegd? Je account blijft dan wel in ons systeem bekend. Mocht je na een tijdje bedenken dat je ons mist, of dat je na een break weer aan de slag wilt, dan kan je zelf weer inloggen en een nieuw lidmaatschap aanschaffen.

Log in met je gegevens op de App . Ga naar ‘lidmaatschappen’. Onder deze knop zie je de verschillende lidmaatschappen die mogelijk zijn. Kies het lidmaatschap dat je wil activeren door op bestellen te klikken.

Nadat je op ‘Bestellen’ hebt gedrukt, kun je het betaalproces doorlopen om je lidmaatschap weer te activeren.

Bij het activeren van het abonnement wordt er gevraagd om je IBAN nummer, voor de maandelijkse automatische incasso. Geef de machtiging, ga akkoord met de voorwaarden en je bent weer lid!

Als je interesse hebt in een strippenkaart kun je dit aangeven bij een van onze trainers n.a.v. een (proef)les. Ook kun je een e-mail sturen naar info@citybootcamp.nl.

Ben je al lid en wil je overstappen op een strippenkaart?  Zeg dan eerst je lopende lidmaatschap op. Als dit is voltooid kun je op een gewenst moment inloggen en op de ‘lidmaatschap’ pagina een strippenkaart activeren.

In principe wordt je lidmaatschap binnen twee werkdagen na inschrijving geactiveerd. Heb je na twee werkdagen nog geen inloggegevens van ons (per e-mail) ontvangen, laat ons dat dan weten. We zullen er dan zo snel mogelijk voor zorgen dat je account in orde wordt gemaakt!

Als je voltijd MBO-, HBO-, of WO-student of scholier aan de middelbare school bent, heb je recht op een studentenkorting. Wil jij gebruik maken van de studentenkorting? Stuur ons een kopie van je studie-inschrijving (bij voorkeur een kopie van de Studielink bevestiging, of een bewijs vanuit de studie-instelling), dan maken we dit voor je in orde.

Het maandelijkse bedrag wordt tussen de 1e en 5e dag van de betreffende maand geïncasseerd.

De eerste incasso die je van ons ontvangt bevat altijd twee bedragen. Dit wordt in twee afschrijvingen geïncasseerd.

De afschrijvingen zijn opgebouwd uit het maandbedrag van de eerste volle maand die je bij ons sport + het bedrag naar rato van het aantal losse dagen dat je in de lopende maand meedoet.

OVERIG

Dat is zeker mogelijk!
Bij City Bootcamp verzorgen we Bootcamp trainingen op maat voor particulieren en bedrijven. Je kunt je wensen altijd bij ons kenbaar maken, zodat we je een voorstel op maat kunnen doen.

Wat dacht je van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje?

Wat vervelend dat je een blessure hebt opgelopen, allereerst heel veel beterschap! We hebben helaas geen medische opleiding afgerond bij City Bootcamp, wanneer je twijfelt aan de ernst van je blessure zullen we je ook altijd doorsturen naar je eigen arts of therapeut.

Wanneer blijkt dat je lichaam een tijdje rust nodig heeft, is het geen probleem om je lidmaatschap tijdelijk kosteloos te pauzeren. Laat het ons even weten en we maken het meteen voor je in orde.

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtingen