We hebben groot en goed nieuws aan alle City Bootcamp- en The Bootcamp Club-leden! Wij hebben The Bootcamp Club, de grootste bootcamp organisatie van Nederland, overgenomen. Een organisatie met leden in heel veel locaties waaronder Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Groningen en Haarlem. Dat betekent dat de City Bootcamp familie zich nu dus echt door heel Nederland bevindt!

Wij hebben hiermee een grote stap gemaakt in de ontwikkeling van ons bedrijf en zijn erg trots om dit met jullie te kunnen delen. Zeker in deze periode die voor veel mensen tot veel onzekerheid leidt.

Over onzekerheid gesproken… Wij willen graag alle The Bootcamp Club-leden van harte verwelkomen bij onze community. Wij begrijpen dat jullie allemaal een lidmaatschap hadden bij The Bootcamp Club en niet bij ons, City Bootcamp. Echter betekent de overname ook dat wij met grotendeels dezelfde trainers en regiomanagers blijven werken. Jullie krijgen dus nog gewoon training van dezelfde trainer! Ons concrete aanbod kunnen jullie hier vinden.

DE TOEKOMST VAN CITY BOOTCAMP

We zijn met deze stap de grootste bootcamp organisatie van Nederland geworden, met een dekking door het hele land. Dat brengt een hoop voordelen met zich mee:
• Leden kunnen meedoen aan bootcamps in meerdere regio’s;
• Leden krijgen veel meer gelegenheden om te participeren in bootcamp events die op meerdere locaties plaatsvinden;
• We kunnen met een beter en meer gevarieerd aanbod komen.

WAT GEBEURT ER MET THE BOOTCAMP CLUB?

Op de korte termijn zullen we er alles aan doen om alle leden van de The Bootcamp Club te bereiken en wij hopen jullie allemaal weer te kunnen activeren om bootcamp lessen in jullie regio’s te gaan volgen. Wat gebeurt er op lange termijn?
• Het merk The Bootcamp Club zal verdwijnen en overgaan in City Bootcamp – dat gaan jullie terugzien in onder andere de social mediakanalen en andere reclame-uitingen.
• De trainers en trainingslocaties blijven, dus jullie blijven in contact met de mensen die jullie al kennen vanuit The Bootcamp Club.

Binnenkort volgt er nog meer informatie en duidelijkheid over deze stap, maar wij zijn in ieder geval al super blij dit met jullie te kunnen delen. Blijf onze social media kanalen volgen, want Eric gaat snel op bezoek bij onze nieuwe familieleden!

Stay strong and stay safe! HOOYAH!