FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

City Bootcamp community

Tips, achtergrondartikelen en nieuwsberichten lees je hier! Alle ins en outs over City Bootcamp. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram.

City Bootcamp

City Bootcamp is lekker buiten sporten op je eigen niveau onder leiding van de beste instructeurs waarbij doelstellingen worden omgezet in resultaat. Lessen in sport, voeding en mindset mét persoonlijke aandacht. Wederzijdse motivatie en positiviteit is wat leden en instructeurs met elkaar verbind. Flexibele abonnementen, ruime keus aan lessen en lestijden en volgens een herkenbare en kwalitatieve lesstructuur. Vraag hier jouw gratis proefles aan: www.citybootcamp.nl/proefles
City Bootcamp
City Bootcamp22 hours ago
NIEUW! 1 x per week bootcamp! 🤸‍♀️👊

Wil jij Bootcampen combineren met andere sporten of heb je geen tijd om meer dan 1 x per week te Bootcampen? Dan is dit wat voor jou!

-------------
Start je in september? Dan krijg je een gratis City Bootcamp T-Shirt!

Voor € 25,- per maand kan je gebruik maken van deze actie/abonnement. Interesse? Mail naar: info@citybootcamp.nl
City Bootcamp
City Bootcamp updated their cover photo.2 weeks ago
Wil jij in 30 dagen resultaat behalen onder professionele en persoonlijke begeleiding? Maar vind je binnen op een apparaat staan ook zo saai? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je https://citybootcamp.nl/shapeit-challenge/formulier/
City Bootcamp
City Bootcamp updated their cover photo.2 weeks ago
Sport, fun en resultaat in de buitenlucht. Dat is waar we bij City Bootcamp goed in zijn. Op verschillende locaties door heel Nederland, altijd op fietsafstand bij jou in de buurt.

www.citybootcamp.nl
City Bootcamp
City Bootcamp2 weeks ago
Onze benen zijn vorige maand wel genoeg verzuurd, tijd om flink aan je conditie te werken! Nieuwe challenge. 310 herhalingen, kun jij 't verbreken?! 💪 Tag je bootcampbuddy!
City Bootcamp
City Bootcamp
City Bootcamp1 month ago
WEEKEND! Tijd om je vrienden op te trommelen voor wat actie 🏆. Who's in?
City Bootcamp

Draai uw scherm
voor een betere weergave.