FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Urban Bootcamp

Urban Bootcamp is er voor DIE HARD Bootcampers die fysiek als mentaal de grenzen willen verleggen.

Voor wie is de Urban Bootcamp?

De Urban Bootcamp is  Bootcampers die hun fysieke en mentale grenzen willen verleggen. Ook voor Bootcampers die werkzaam zijn bij defensie, de politie of de brandweer is de Urban Bootcamp een uitstekende aanvulling.

Wat kan ik verwachten bij de Urban Bootcamp?

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je individueel aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij alle spiergroepen intensief worden getraind. Tijdens deze Bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en natuurlijke obstakels. De Urban Bootcamp is een full-body workout, waarbij je continu fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Je kunt in deze explosieve training helemaal los gaan.

Wat levert deelname aan de Urban Bootcamp mij op?

Door de Urban Bootcamp train jij je lichaam op een hoog niveau. Je wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. Daarnaast worden je spieren op verschillende intensieve manieren getraind. Op die manier bereik je jouw persoonlijke resultaten en haal je de meeste voldoening uit je training.

Wat is het verschil tussen Basis en Urban Bootcamp?

De Basis Bootcamp is voor Bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij de Urban Bootcamp ga je nog een stapje verder en wordt er getraind met materialen en obstakels. De Urban Bootcamp is voor ervaren Bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve training.

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor ervaren Bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training helemaal los willen gaan. Net als bij de andere Bootcamps is de Urban Bootcamp een full-body workout. Maar je gaat hierbij net een stap verder. Je wordt bij deze training lichamelijk en mentaal continu uitgedaagd om jouw fysieke grenzen te verleggen.

 

Bij de Urban Bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals kettlebells, battle ropes, tractorbanden, de Power Sled en gewichten. Ook worden aanwezige klimtoestellen, parkbankjes en natuurlijke obstakels gebruikt in de training voor een uitdagende workout.  Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je individueel aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij je alle spiergroepen intensief traint.


Ook voor Bootcampers die werkzaam zijn bij defensie, de politie of de brandweer is de Urban Bootcamp een uitstekende aanvulling.

Naast het verbeteren van kracht en conditie ligt de focus bij de Urban Bootcamp op het uitdagen van je mentale en fysieke vermogen. Ervaar zelf de voldoening die je hiervan krijgt en welke resultaten je kunt bereiken. Schrijf je in voor een training bij jou in de buurt!

Start direct met een proefles

Yalk

“Ik vind alle vormen van Bootcamp heerlijk, juist de variatie maakt dat het leuk blijft om steeds te gaan. In de sportschool was het me nog nooit gelukt het ritme langer dan 3 maanden vol te houden, maar Bootcamp is verslavend.”

Draai uw scherm
voor een betere weergave.