POWER BOOTCAMP

Voor alle bootcampers die een keer iets anders willen, bootcampen met materialen!

MET MATERIALEN EN OBSTAKELS

 GEZELLIG MET MEDE BOOTCAMPERS

WORD FITTER EN STERKER

WAT IS POWER BOOTCAMP

De Power Bootcamp is een unieke bootcamp met materialen, deze bootcamp is voor iedereen die behoefte heeft aan een leuke toevoeging op de reguliere bootcamps. Net als bij de andere bootcamps is de Power Bootcamp een full-body workout. Je leert bij deze bootcamp om gebruik te maken van materialen, dit versneld de spieropbouw.

Ben jij een beginnende sporter? Of ben je al een echte pro? De Power Bootcamp is toegankelijk voor iedereen! Ga aan de slag met verschillende materialen en behaal jouw persoonlijke doelen, dit in een gezellige gemengde groep.

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je individueel aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij alle spiergroepen worden getraind. Tijdens deze bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en natuurlijke obstakels. De Power Bootcamp is een full-body workout.

Door de Power Bootcamp train jij je lichaam op een andere manier, namelijk met materialen. Je spieren worden op verschillende manieren getraind, tijdens deze bootcamp  bereik je jouw persoonlijke resultaten en haal je voldoening uit je training.

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtigingen