FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Mommy Bootcamp

Mommy Bootcamp is voor de zwangere of net bevallen vrouw!
Ga op een veilige, professionele en gezellige manier aan de slag met jouw kracht en conditie. Het is jouw lichaam, jij bent in controle.

Voor wie is de Mommy Bootcamp?

De Mommy Bootcamp is toegankelijk voor zwangere vrouwen of vrouwen die net zijn bevallen. Jij gaat aan de slag met gediplomeerde trainers die jou op een veilige manier in beweging houden tijdens of na je zwangerschap. Jij gaat aan de slag met de opbouw van jouw kracht en conditie, dit zorgt ervoor dat jij fit en sterk je bevalling doorkomt of weer helemaal de oude wordt!

Wat kan ik verwachten bij een Mommy Bootcamp?

Tijdens je zwangerschap zijn oefeningen waarbij je je rechte buikspieren aanpakt een no-go. Dat zijn de spieren die plaats moeten maken voor je baby om te kunnen groeien. Ook moet je rekening houden met je bekken, je bekkenbodemspieren en allerlei (hormonale) veranderingen die je lichaam doormaakt.
Na de zwangerschap is het risico op blessures en bekken(bodem) klachten aanwezig. Tijdens of na jouw zwangerschap sporten moet dus op een professionele manier worden aangepakt, wij bereiden trainingen daarom ook tot in de puntjes voor waardoor we voor geen enkele verrassing komen te staan. Jij bent in professionele handen, dit op de gezellige en samenhorige manier die we bij City Bootcamp gewend zijn!

Wat levert deelname aan de Mommy Bootcamp mij op?

Je gaat op een verantwoorde en veilige manier aan de slag met het verbeteren van jouw kracht en conditie, dit doe je in een groep met zwangere of net bevallen vrouwen. Er ontstaat gezellig contact en er is altijd mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen.
Bij zwangere vrouwen kun je fitter de zwangerschap door, ervaar je een gezonde gewichtstoename, krijg je minder last van zwangerschapskwalen, heb je een betere nachtrust, heb je een goede doorbloeding van de placenta en voel je je ontspannen. Dit alles zorgt voor een betere leefomgeving voor jouw baby.
Voor de net bevallen vrouw is de Mommy Bootcamp ideaal voor het herstel van de buikspieren, herstel van de bekkenbodemspieren en vermindering of voorkoming van stress. Dit alles zorgt voor een betere weerstand die van pas komt bij borstvoeding en slaaptekort!

 

Jij gaat op een veilige, verantwoorde en gezellige manier aan de slag met jouw kracht en conditie. Deze Bootcamp is ideaal voor jou als zwangere of net bevallen vrouw die op een professionele manier alles uit deze fase van je leven wil halen. De gediplomeerde trainers bereiden de lessen tot in de puntjes voor waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Deze training houdt rekening met alle risico’s die bij een zwangerschap of herstel van een zwangerschap voor kunnen komen. Ga daarom nu aan de gang met een gezellige groep Mommys en maak jou zwangerschap/herstel iets makkelijk! Natuurlijk doen wij alles op jouw tempo, alle oefeningen moeten goed voelen en er is altijd ruimte voor vragen of aanpassing van een oefening. Het is jouw lichaam, jij bent in controle.


En wat onze Mommys altijd zeggen; ‘als we een kind kunnen baren is die squat ook geen probleem!

Start direct met een proefles

Yalk

“Ik vind alle vormen van Bootcamp heerlijk, juist de variatie maakt dat het leuk blijft om steeds te gaan. In de sportschool was het me nog nooit gelukt het ritme langer dan 3 maanden vol te houden, maar Bootcamp is verslavend.”

Draai uw scherm
voor een betere weergave.