MOMMY BOOTCAMP

Op een veilige, professionele en gezellige manier aan de slag. Onze trainers zijn er voor al jouw vragen. Het is jouw lichaam, jij bent in controle!

Let op! Op dit moment bieden we alleen Mommy Bootcamp aan in Groningen, check het lesrooster rechtsboven van de website!

ONDER VEILIGE BEGELEIDING

SAMEN MET MOMMY’S EN MOMMY2B’S

KRACHTIG DE BEVALLING DOOR OF EEN GOED HERSTEL

WAT IS MOMMY BOOTCAMP

Deze training houdt rekening met alle risico’s die bij een zwangerschap of herstel van een zwangerschap voor kunnen komen. Ga daarom nu aan de gang met een gezellige groep Mommys en maak jou zwangerschap/herstel iets makkelijk! Natuurlijk doen wij alles op jouw tempo, alle oefeningen moeten goed voelen en vielig zijn, er is altijd ruimte voor vragen of aanpassing van een oefening. Het is jouw lichaam, jij bent in controle.

De Mommy Bootcamp is toegankelijk voor zwangere vrouwen of vrouwen die net zijn bevallen. Jij gaat aan de slag met gediplomeerde trainers die jou op een veilige manier in beweging houden tijdens of na je zwangerschap. Jij gaat aan de slag met de opbouw van jouw kracht en conditie, dit zorgt ervoor dat jij fit en sterk je bevalling doorkomt of weer helemaal de oude wordt!

Tijdens je zwangerschap zijn oefeningen waarbij je je rechte buikspieren aanpakt een no-go. Dat zijn de spieren die plaats moeten maken voor je baby om te kunnen groeien. Ook moet je rekening houden met je bekken, je bekkenbodemspieren en allerlei (hormonale) veranderingen die je lichaam doormaakt.
Na de zwangerschap is het risico op blessures en bekken(bodem) klachten aanwezig. Tijdens of na jouw zwangerschap sporten moet dus op een professionele manier worden aangepakt, wij bereiden trainingen daarom ook tot in de puntjes voor waardoor we voor geen enkele verrassing komen te staan. Jij bent in professionele handen, dit op de gezellige en samenhorige manier die we bij City Bootcamp gewend zijn!

Je gaat op een verantwoorde en veilige manier aan de slag met het verbeteren van jouw kracht en conditie, dit doe je in een groep met zwangere of net bevallen vrouwen. Er ontstaat gezellig contact en er is altijd mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen.
Bij zwangere vrouwen kun je fitter de zwangerschap door, ervaar je een gezonde gewichtstoename, krijg je minder last van zwangerschapskwalen, heb je een betere nachtrust, heb je een goede doorbloeding van de placenta en voel je je ontspannen. Dit alles zorgt voor een betere leefomgeving voor jouw baby.
Voor de net bevallen vrouw is de Mommy Bootcamp ideaal voor het herstel van de buikspieren, herstel van de bekkenbodemspieren en vermindering of voorkoming van stress. Dit alles zorgt voor een betere weerstand die van pas komt bij borstvoeding en slaaptekort!

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtigingen