Low-level Bootcamp

Deze bootcamp is voor iedereen! Geen sport ervaring?
Geen probleem! Geen conditie? #joinus

GA AAN DE SLAG MET DE BASIS EN ONTWIKKEL JOUW HOUDING EN TECHNIEK!

SPORT SAMEN MET GEZELLIGE MEDEBOOTCAMPERS

BEHAAL JOUW PERSOONLIJKE DOELEN, WORDT FITTER EN STERKER

WAT IS DE LOW-LEVEL BOOTCAMP

Bij de Low-level Bootcamp leer je de fijne kneepjes van Bootcamp. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je verschillende oefeningen en technieken. Veel van deze oefeningen doe je samen met je mede-Bootcampers, want samen gaan we voor resultaat! Wil jij meer informatie? Neem dan een kijkje naar de Q&A!

Heb jij nog geen sportervaring? Of ben je een beginnende sporter? Dan is de Low-level Bootcamp ideaal voor jou! Tijdens de Low-levelBootcamp ga je aan de slag met het onder de knie krijgen van houding en techniek. Ook ervaar je hoe het is om lekker buiten te sporten in een gezellige groep onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers die elke les een beleving maken!

Elke Bootcamp les heeft dezelfde opbouw. Een Low-level Bootcamp van 60 minuten wordt gestart met een goede warming-up, vervolgens ga je aan de gang met een full-body work-out zonder materialen, de les wordt afgesloten met een uitgebreide cooling-down! Onze trainers zorgen voor de meest creatieve oefeningen, dit maakt elke les anders en uniek!

Bij de Low-level Bootcamp ligt de focus op houding en techniek. Je spieren worden sterker en je conditie verbetert door de afwisseling van verschillende soorten oefeningen. Naast het behalen van resultaat, draait het bij City Bootcamp om het hebben van plezier!

Tijdens de Low-level Bootcamp ligt de focus op het aanleren van de basis; de houding en techniek. De High-level Bootcamp heeft een hoge intensiteit en focust zich op het verbeteren van de kracht en conditie.
De All-level Bootcamp is de ideale combinatie! Tijdens deze bootcamp wordt je basis uitgebreid en je kracht en conditie verbeterd. Deze training is de ideale stap ter voorbereiding op de High-level Bootcamp en biedt nog steeds de goede en persoonlijke begeleiding van een Low-level Bootcamp.

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtigingen