FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze beginner bootcamps. Probeer het gratis!

Foodcamp

Hoe haal je met voeding het beste uit jouw bootcamp training? En hoe kan voeding bijdragen aan betere en blijvende resultaten? Wil je hier meer over weten over een gezonde lifestyle? Meld je dan aan voor de Foodcamp.

Wat houdt Foodcamp in?

Tijdens deze sessie van 1,5 uur wordt er informatie gedeeld over voeding door voedingsdeskundigen en trainers. Foodcamp wordt een keer in de twee maanden gegeven. Inschrijven kan op dezelfde manier als inschrijven voor een bootcamp, dus via jouw persoonlijke inlog.

Wat leer ik bij de Foodcamp?

Naast sporten is voeding een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Door goede voeding kan je nog betere en blijvende resultaten bereiken. Foodcamp helpt jou op weg in de wereld van voeding. Praktische tips en kennis over voeding zorgen ervoor dat je meer energie krijgt voor het bootcampen, sneller afvalt of spieren kunt opbouwen.

Hoe kan ik deelnemen aan een Foodcamp?

Alle leden van City Bootcamp kunnen deelnemen aan de Foodcamp. Inschrijven kan op dezelfde manier als inschrijven voor een bootcamp, dus via jouw persoonlijke inlogcode.

Bij de Foodcamp leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen door middel van voeding. Goede voeding helpt jou om sneller resultaten te bereiken en deze te behouden.
Tijdens de foodcamp wordt informatie gedeeld door trainers en voedingsdeskundigen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De Foodcamp wordt ongeveer een keer per twee maanden gegeven op een unieke locatie. De sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Meestal zijn er 10 tot 25 bootcampers bij aanwezig.

Foodcamp is een mooie aanvulling op jouw bootcamptraining. Schrijf je snel in voor de eerstvolgende sessie!

Start direct met een proefles

Caroline

“Ik vind alle vormen van bootcamp heerlijk, juist de variatie maakt dat het leuk blijft om steeds te gaan. In de sportschool was het me nog nooit gelukt het ritme langer dan 3 maanden vol te houden, maar bootcamp is verslavend.”

Draai uw scherm
voor een betere weergave.