BOXING BOOTCAMP

Een explosieve boks training. Maak je hoofd leeg, zet je zorgen aan de kant en sla de stress K.O. #combo

LEER DE BASIS BOKS TECHNIEK

SPARREN MET MEDE BOOTCAMPERS

WORD SNEL FITTER EN STERKER

WAT IS BOXING BOOTCAMP

De Boxing Bootcamp is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en leert over verschillende bokstechnieken. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je aan de slag met verschillende oefeningen en technieken. Met de juiste boksmaterialen gaan we bij deze training tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost.

Maak je hoofd leeg, zet je zorgen aan de kant en sla je stress K.O.

Onze bokslessen zijn voor bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve en afwisselende training. Tijdens de training leer je verschillende bokstechnieken. Door deze training werk je naast kracht en conditie ook aan zelfverdediging.  Onze trainers zorgen ervoor dat je boksmaatje wordt afgestemd op jouw niveau.

De Boxing Bootcamp is een explosieve training, waarin je verschillende boks technieken leert. De training bestaat uit een warming-up, verschillende oefeningen en een cooling down. De combinatie van boksen en bootcamp maakt deze bootcamp extra afwisselend, uitdagend en leuk.

Naast het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen, leer je tijdens de Boxing Bootcamp verschillende bokstechnieken. Je leert meer over zelfverdediging. Een leuke afwisselende training dus, die je ook nog eens een boost geeft in je zelfvertrouwen.

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtigingen