FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamps. Probeer het gratis!

Boks Bootcamp

De Boks Bootcamp is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en leert over verschillende bokstechnieken.

Voor wie is Boks Bootcamp?

Onze bokslessen zijn voor bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve en afwisselende training. Tijdens de training leer je verschillende bokstechnieken. Door deze training werk je naast kracht en conditie ook aan zelfverdediging.  Onze trainers zorgen ervoor dat je boksmaatje wordt afgestemd op jouw nivea

Zit jij in de Beginners Bootcamp? Na een korte intro kan je starten met onze bokslessen, dit is echter afhankelijk van je conditie. Twijfel je hierover? Overleg dan met jouw trainer of je klaar bent om over te stappen.

Wat kan ik verwachten bij de Boks Bootcamp?

De Boks Bootcamp is een explosieve training, waarin je verschillende boks technieken leert. De training bestaat uit een warming-up, verschillende oefeningen en een cooling down.

 

Tijdens de training ga je aan de slag met de juiste boksmaterialen en doe je veel samen samen met andere bootcampers. De combinatie van boksen en bootcamp maakt deze bootcamp extra afwisselend en uitdagend.

Wat levert deelname aan de Boks Bootcamp mij op?

Naast het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen, leer je tijdens de Boks Bootcamp verschillende bokstechnieken. Je leert meer over zelfverdediging. Een leuke afwisselende training dus, die je ook nog eens een boost geeft in je zelfvertrouwen.

Wat is het verschil tussen Basis en Boks Bootcamp?

De combinatie van boksen en bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra afwisselend en uitdagend. Bij zowel de Basis als Boks Bootcamp ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Bij de Boks Bootcamp oefen je daarnaast verschillende bokstechnieken en leer meer over self-defence.

De Boks Bootcamp is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en leert over verschillende bokstechnieken. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je aan de slag met verschillende oefeningen en technieken. Met de juiste boksmaterialen gaan we bij deze training tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost.

De Boks Bootcamp is geschikt voor Bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. De combinatie van boksen en Bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra afwisselend en uitdagend. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast leer je meer over zelfverdediging. Een bokssessie is ideaal om je hoofd te legen, al je zorgen aan de kant te laten en je stress K.O. te slaan.

 

Wil jij zelf ervaren hoe de afwisseling van boksen en Bootcamp je een explosieve boost geeft? Kom dan snel meetrainen met de Boks Bootcamp!

Start direct met een proefles

Caroline

Gewoon gaan, beginnen en neem iedereen die het leuk kan vinden mee voor een proefles. Niet alleen gezellig, maar ook goed voor je eigen motivatie. Je bent met Bootcamp in ieder geval nooit alleen.

Draai uw scherm
voor een betere weergave.