FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Beginners Bootcamp

Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om mee te doen aan de beginners bootcamp, deze bootcamp is voor iedereen.

Voor wie is de Beginners Bootcamp?

De Beginners Bootcamp is voor iedereen. Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om te starten. Bij de Beginners Bootcamp ligt de focus ligt op houding en techniek. Ook ervaar je hoe het is om samen met anderen te sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Wat kan ik verwachten bij de Beginners Bootcamp?

Een Beginners Bootcamp van 60 minuten bestaat uit een warming-up, een full-body workout en een cooldown. De training bestaat uit vaste onderdelen van verschillende oefeningen en technieken die je samen of individueel uitvoert. Centraal hierbij staat het snel behalen van resultaat.

Wat levert deelname aan de Beginners Bootcamp mij op?

Bij de Beginners Bootcamp ligt de focus op houding en techniek. Je spieren worden sterker en je conditie verbetert door de afwisseling van verschillende soorten oefeningen. Naast het behalen van resultaat, draait het bij City Bootcamp om het hebben van plezier!

Wat is het verschil tussen Beginners en Basis Bootcamp?

Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van bootcamp. Zelf bepaal je wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Bij de Basis Bootcamp ligt de intensiteit hoger dan bij de Beginners Bootcamp en zijn oefeningen in verhouding zwaarder en sneller.

Bij de Beginners Bootcamp ligt de focus – naast het hebben van zoveel mogelijk plezier – op houding en techniek. Daarom train je bij de Beginners Bootcamp volledig met je lichaam, zonder materialen. Een full-body training dus! Een goede houding is de basis voor elke Bootcamp. Je wordt je hierdoor meer bewust van de techniek, zodat je steeds beter squats, push-ups en lunges kan maken.

 

Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van Bootcamp. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je verschillende oefeningen en technieken. Veel van deze oefeningen doe je samen met je mede-Bootcampers, want samen gaan we voor resultaat!

Wil jij starten met de Beginners Bootcamp? Meld je dan aan voor een proefles bij jou in de buurt!

Start direct met een proefles

Wandi

Ik merk dat ik veel fitter en gespierder ben geworden. Ik ben fanatieker geworden in bewegen, ik train nu zelfs 3 keer in de week.

Draai uw scherm
voor een betere weergave.