FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Basis Bootcamp

Bij de Basis Bootcamp word je begeleid door een gediplomeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Beginners Bootcamp.

Voor wie is de Basis Bootcamp?

De Basis Bootcamp is voor bootcampers die hun grenzen willen verleggen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Basis Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie.

 

Zit jij in de Beginners Bootcamp? Na ongeveer 2-3 maanden kan je starten met de Basis Bootcamp. Twijfel je hierover? Overleg dan met jouw trainer of je klaar bent om over te stappen.

Wat levert deelname aan de Basis Bootcamp mij op?

Bij deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Basis Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de Basis Bootcamp behaal je in korte tijd veel resultaat.

Wat kan ik verwachten bij de Basis Bootcamp?

Bij de Basis Bootcamp train je een uur lang, samen met een gediplomeerde trainer, in de buitenlucht. De training bestaat uit drie vaste onderdelen: een warming-up, full-body workout en een cooldown. Elke training is weer anders, maar er wordt altijd gewerkt vanuit het City Bootcamp lesprogramma. Naast het behalen van resultaat, draait het bij City Bootcamp om het hebben van plezier!

Wat is het verschil tussen Basis en Urban Bootcamp?

De Basis Bootcamp is voor bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij de Urban Bootcamp ga je nog een stapje verder en wordt er onder andere getraind met materialen en obstakels. De Urban Bootcamp is voor ervaren bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve training.

Ga lekker buiten sporten! Dat is het motto van City Bootcamp. Bij de Basis Bootcamp word je begeleid door een gediplomeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Beginners Bootcamp. Samen met andere enthousiaste Bootcampers ga jij nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw grenzen.

De Basis Bootcamp is een Bootcamp voor Bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Basis Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal je in korte tijd veel resultaat.

 

De Basis Bootcamp is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers is de Basis Bootcamp ideaal als ondersteuning op je hardlooptrainingen.

 

Ervaar zelf hoe prettig het is om je hoofd helemaal leeg te maken en hoe buiten sporten je nieuwe energie geeft. Ga lekker buiten sporten met de Basis Bootcamp!

Start direct met een proefles

Caroline

“Door de bootcamps kan ik sneller hardlopen. Ik merk dat mijn loophouding stabieler is en geen last meer heb van blessures. Het afgelopen jaar heb ik zoveel meer uithoudingsvermogen en kracht opgebouwd.”

Draai uw scherm
voor een betere weergave.