ALL-LEVEL BOOTCAMP

De ideale stap voor de enigzins ervaren sporter! In deze training werk je aan houding, techniek, kracht en conditie. #goforit!

BEREID JE VOOR OP DE BASIS BOOTCAMP

ONDER DEZELFDE BEGELEIDING ALS DE BEGINNERS BOOTCAMP

WORD SNEL FITTER EN STERKER

WAT IS DE ALL-LEVEL BOOTCAMP

Bij de Low-level Bootcamp leer je de fijne kneepjes van Bootcamp. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je verschillende oefeningen en technieken. Veel van deze oefeningen doe je samen met je mede-Bootcampers. De High-level Bootcamp heeft een hogere intensiteit met zwaardere en snellere oefeningen je leert om jouw grenzen op een veilige manier te verleggen. De All-level Bootcamp is de ideale combinatie en is toegankelijk voor iedereen!

De All-level bootcamp is toegankelijk voor elk niveau. Wil jij Bootcampen in een gevarieerde groep? Dan is de All-level bootcamp de ideale stap voor jou! Deze Bootcamp is een combinatie tussen de Low-level en High-level Bootcamp. Tijdens de All-level Bootcamp werk je aan je houding en techniek én ben je bezig met het verbeteren van de kracht en conditie, dit onder de goede begeleiding die de gediplomeerde trainer tijdens de All-level Bootcamp biedt!

Deze gecombineerde training van 60 minuten bestaat uit een warming up, full body workout en een cooldown. Deze training staat in tegenstelling tot de Low-level training (die zich voornamelijk focust op het aanleren van de basis) in het teken van snel resultaat behalen. Tijdens deze training ben je bezig met het verbeteren van je kracht en conditie. Naast resultaten zorgt City Bootcamp door het bedenken van creatieve oefeningen ook voor plezier!

Tijdens deze All-level Bootcamp train je door middel van een full-body workout alle spiergroepen, deze training zorgt voor nieuwe uitdagingen en afwisselende oefeningen. De focus ligt op verbetering van de basis en verhoging van kracht en conditie, op deze manier wordt er snel en op een plezierige manier resultaat behaald!

Tijdens de Low-level Bootcamp ligt de focus op het aanleren van de basis, de houding en techniek. De High-level bootcamp heeft een hoge intensiteit en focust zich op het verbeteren van de kracht en conditie. Deze training is de ideale combinatie, tijdens de training wordt je basis uitgebreid en je kracht en conditie verbeterd. Deze training is een ideale tussenstap en biedt nog steeds de goede en persoonlijke begeleiding van een Low-level Bootcamp.

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtingen