FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Venlo!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Venlo

Ben jij er klaar voor? Kom lekker buiten sporten bij City Bootcamp Venlo! HOOYAH!

 

Wil jij afvallen, strakker worden en je fit voelen? En na je bootcamptraining met een ontspannen gevoel naar huis gaan? Dat kan!

Bij City Bootcamp Venlo ga jij samen met andere gemotiveerde bootcampers in de buitenlucht nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw fysieke en mentale grenzen. Naast het hebben van veel plezier ligt de focus op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen die onze trainingen bevatten, behaal je in korte tijd veel resultaat.

City Bootcamp Venlo is voor alle sportievelingen onder ons van elk niveau! Van de beginnend sporter tot de gevorderde sporter. City Bootcamp Venlo is ook ideaal voor sporters die zich willen voorbereiden op een survivalrun. City Bootcamp Venlo, ga lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij mij?

Onze bootcamp in Venlo is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Venlo hebben we trainingen ontwikkeld voor verschillende niveau’s: van de beginner tot de gevorderde sporter. Tijdens elke bootcamp wordt er naar jouw niveau gekeken.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Venlo voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je alles wat je moet weten van bootcamp. Onder de begeleiding van gediplomeerde trainers leer je de verschillende vaardigheden en oefeningen. Deze toegankelijke bootcamp in Venlo is voor de beginnende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Venlo met hogere intensiteit

De oefeningen van de Basis Bootcamp zijn erg intens en zijn sneller dan de beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Venlo is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Venlo!

De combinatie van boksen en bootcamp zorgt voor een uitdaging en afwisseling. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Venlo is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Venlo voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training tot het uiterste willen gaan. Deze bootcamp in Venlo is geschikt voor de gevorderde sporter.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Foodcamp workshop is er om meer uit jouw bootcamp trainingen te halen door middel van voeding.

Where to meet?

Geen locaties gevonden

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

Draai uw scherm
voor een betere weergave.