FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Venlo!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Venlo

Ben jij er klaar voor? Kom lekker buiten sporten bij City Bootcamp Venlo! HOOYAH!

 

Wil jij afvallen, strakker worden en je fit voelen? En na je bootcamptraining met een ontspannen gevoel naar huis gaan? Dat kan!

Bij City Bootcamp Venlo ga jij samen met andere gemotiveerde bootcampers in de buitenlucht nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw fysieke en mentale grenzen. Naast het hebben van veel plezier ligt de focus op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen die onze trainingen bevatten, behaal je in korte tijd veel resultaat.

City Bootcamp Venlo is voor alle sportievelingen onder ons van elk niveau! Van de beginnend sporter tot de gevorderde sporter. City Bootcamp Venlo is ook ideaal voor sporters die zich willen voorbereiden op een survivalrun. City Bootcamp Venlo, ga lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij mij?

Onze bootcamp in Venlo is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Venlo hebben we trainingen ontwikkeld voor verschillende niveau’s: van de beginner tot de gevorderde sporter. Tijdens elke bootcamp wordt er naar jouw niveau gekeken.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Venlo voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je alles wat je moet weten van bootcamp. Onder de begeleiding van gediplomeerde trainers leer je de verschillende vaardigheden en oefeningen. Deze toegankelijke bootcamp in Venlo is voor de beginnende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Venlo met hogere intensiteit

De oefeningen van de Basis Bootcamp zijn erg intens en zijn sneller dan de beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Venlo is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Venlo!

De combinatie van boksen en bootcamp zorgt voor een uitdaging en afwisseling. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Venlo is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Venlo voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training tot het uiterste willen gaan. Deze bootcamp in Venlo is geschikt voor de gevorderde sporter.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Foodcamp workshop is er om meer uit jouw bootcamp trainingen te halen door middel van voeding.

Where to meet?

Venlo Maasboulevard

Kom lekker zweten op de prachtige Maasboulevard, midden in het centrum van Venlo. Deze unieke plek biedt alles wat een bootcamptraining nodig heeft. Groene veldjes, uitdagende trappen en de moderne architectuur om even tegenaan te leunen. De Maasboulevard en het stadspark op de Kop van de Weerd worden met elkaar verbonden door de nieuwe prachtige brug. Deze brug vormt een belangrijke schakel in de doorgaande fietsverbinding en is ook de oversteek voor wandelaars langs de Maas. De sfeer is prachtig in de avond om je even lekker in het zweet te werken.

Verzamelpunt: We verzamelen op het beginpunt van de “verlichte brug” aan de stadskant.


Klik hier voor de locatie.

Venlo Julianapark

Laat je uitdagen op het Julianapark in Venlo! Door de prachtige natuur, de uitgestrekte grasvelden dichtbij het centrum van Venlo is het de perfecte plek om te Bootcampen.
Tot in de 19e eeuw heeft op deze locatie de elyzeese velden gelegen, net buiten de Keulsepoort. Dit betrof een buitengoed, waar regelmatig bals en concerten werden gegeven.
Vanaf 13 april 2013 is het Julianapark niet alleen een gezellig park om even tot rust te komen of om een stevige wandeling te maken. Er wordt hier gesport in kleine groepen met professionele begeleiding.

Verzamelpunt: In de herfst en winterperiode worden alleen de ochtend lessen nog op het Julianapark gegeven vanwege de verlichting en veiligheid. De avondlessen worden gegeven op de Maasboulevard.


Klik hier voor de locatie.

Tegelen Maasveld

Het in het centrum gelegen parkje naast het Maascourt in het Maasveld Tegelen is de perfecte plek voor bootcamp met uitgestrekte grasvelden, trappen en mooie heuvels. Het ligt strak langs de Maas en als je bovenop de heuvels de heerlijke squats aan het doen bent geniet je ook nog eens van een prachtig uitzicht! Kortom de perfecte plek om je uit te leven!


Klik hier voor de locatie.

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

Draai uw scherm
voor een betere weergave.