FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Tilburg!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Tilburg

Ben jij er helemaal klaar voor? Kom buiten sporten bij City Bootcamp Tilburg!

 

Wil jij strakker worden, afvallen en nog beter in je vel zitten? En na een full body work-out heerlijk ontspannen thuiskomen? Dat kan bij City Bootcamp Tilburg! Plezier en resultaat, dat is waar wij voor gaan.

 

Samen met andere enthousiaste bootcampers ga jij bij City Bootcamp Tilburg nieuwe uitdagingen aan en verleg je elke training jouw grenzen. Naast het hebben van zoveel mogelijk plezier ligt de focus op het verbeteren van houding, techniek, kracht en conditie. De training bestaat uit vaste onderdelen waardoor je in relatief korte tijd veel resultaat behaalt. Binnen die onderdelen variëren we, waardoor het altijd leuk blijft.

 

City Bootcamp Tilburg is passend voor iedereen! Van de beginnende tot gevorderde sporter. Onze bootcamps zijn geschikt voor iedere sporter die zich wil voorbereiden op een survivalrun. Voor jou als hardloper is bootcamp een perfecte aanvulling. City Bootcamp Tilburg, kom lekker bootcampen! HOOYAH!

Welke bootcamp past bij jou?

Bootcampen in Tilburg is voor iedereen! Bij City Bootcamp Tilburg hebben we trainingen voor iedereen met verschillende niveaus; Elke training wordt afgestemd op jouw niveau.

 

 

Beginners Bootcamp: Bootcamp Tilburg voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van bootcamp. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers doe je veel ervaring op. Deze toegankelijke bootcamp in Tilburg is speciaal voor de beginnende sporters.

 

 

Basis Bootcamp: Bootcamp in Tilburg met hogere intensiteit

De oefeningen die wij doen tijdens Basis Bootcamp zijn erg intensief en een stuk zwaarder dan de Beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Tilburg is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

 


Boks Bootcamp: Boksen in Tilburg!

De combinatie van boksen en bootcamp zorgt voor veel uitdaging en maakt deze bootcamp uniek.Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Tilburg is voor de sporter met ervaring en voor diegene die op zoek is naar een uitdaging.

 

 

Urban Bootcamp: Bootcamp in Tilburg voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een zware training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training helemaal los willen gaan. Deze bootcamp in Tilburg is voor de gevorderde sporter.

 

 

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je in combinatie met voeding je nog meer uit je bootcamp kunt halen.

Where to meet?

Tilburg Warande

Bootcampen in een prachtig Barok stadspark, wat wil je nog meer?

Door de prachtige natuur, de tussengelegen grasvelden en vele bospaadjes is het de perfecte plek om te Bootcampen. Je kunt hier meerdere malen per week trainen onder de intensieve begeleiding van onze trainers.

Verzamelpunt: We verzamelen voor de ingang van het bos aan de zijde van de Universiteit, waar de Universiteitslaan kruist aan de Warandelaan.


Klik hier voor de locatie.

Tilburg Leijpark

Kom bootcampen in het bekendste park van Tilburg!

Door zijn bekendheid, ruime open vlaktes en centrale ligging is het Leijpark de ideale plek om te bootcampen. Vanuit het centrum, oost, zuid en omstreken is het park ideaal te bereiken!

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats van Kwamtum/Halfords.


Klik hier voor de locatie.

Tilburg Wandelbos

Kom lekker avond bootcampen bij het mooie Wandelbos!

Ideaal om in de avond uren buiten te bootcampen. Met een ruim oppervlakte en prima verlichting zorgt deze plek voor een top locatie!

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats tegenover de 'ijscoman' bij de kruising van de Taxandriëbaan en Wandelboslaan.


Klik hier voor de locatie.

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

Training op jouw niveau


"Het is mijn taak om blessures te voorkomen, maar ook om jullie kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Geen Workout uitstellen die je vandaag nog kan doen"


- Bart


  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

- Trainer Ezimar


“Ik zal ervoor zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt in een training! Doe je een keer mee? HOOYAH!”

- Margot van de Marikenloop


"Margot stoomt zich klaar voor de Marikenloop op 21 mei. Wil jij met haar meetrainen? Kijk dan hier."

Draai uw scherm
voor een betere weergave.