FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Overname The Bootcamp Club

Zoals jullie gelezen hebben in onze aankondiging heeft City Bootcamp The Bootcamp Club overgenomen. De allereerste aanleiding van de overname is het feit dat The Bootcamp Club op 21 april failliet is verklaard. Ons leek dit een goede kans om City Bootcamp een impuls te geven en de leden van The Bootcamp Club een alternatief te bieden. City Bootcamp verzorgt al meer dan 10 jaar Bootcamps in Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Eindhoven, Tilburg en Oss. We geven gemiddeld 120 trainingen per week. Hieronder vertellen we je uitgebreid wat er voor jou als lid wel en niet gaat veranderen de komende tijd.

 

Wat verandert er voor mij?

Belangrijk om te weten is dat je een nieuw lidmaatschap aangaat bij City Bootcamp. Voor de rest blijft alles doorlopen zoals je het gewend bent. De wijziging doen wij vooral ‘achter de schermen’ en de administratie wordt opgepakt door die van City Bootcamp.

 

Lopende lidmaatschappen

Als je een lopend lidmaatschap had, kan je dit opnieuw afsluiten via de “word lid” knop. Wil je liever dat wij het voor je in orde maken, mail dan naar: algemeen@citybootcamp.nl.

 

Wat doen we met vooruitbetaalde Abonnementen en strippenkaarten?

We snappen dat het heel vervelend is dat je vooruit hebt betaald voor een lidmaatschap of strippenkaart waar nu geen dienst tegenover staat. Daarom willen we aan iedereen het volgende aanbod doen:

 

Lidmaatschap

We gaan a.d.h.v. een voorbeeld uitleggen wat we aanbieden.

 

Scenario: Stel je hebt per 1 januari 2020 een jaarlidmaatschap afgesloten. We kijken vanaf 1 juni naar de resterende loopduur. Dit zou betekenen dat je nog 7 maanden tegoed hebt.

 

City Bootcamp garandeert dat je de maanden die je nog tegoed hebt, bij ons kunt sporten. Dit is dan wel met de voorwaarde dat het lidmaatschap met dezelfde periode wordt verlengd als dat je het bent aangegaan. Het totale lidmaatschapsbedrag zal dan worden uitgesmeerd over de totale loopduur en zal maandelijks worden geïncasseerd.

Dit houdt in: Een jaarlidmaatschap bedraagt € 420. Met je resterende 7 maanden te goed en het nieuwe jaarlidmaatschap, komt de duur van jouw lidmaatschap op 19 maanden. 420/19 = € 22,11 per maand. Dit bedrag zal maandelijks worden geïncasseerd.

Via deze manier zorgen wij dat jij niet de dupe bent van het faillissement van The Bootcamp Club en je gewoon al je betaalde maanden lekker kan blijven sporten.

 

Strippenkaart

Voor de strippenkaarten geldt dat er van het aantal ongebruikte strippen die je bij The Bootcamp Club gekocht hebt, nog gebruik te maken is, mits je dezelfde hoeveelheid nog een keer afneemt. Heb je minder dan 5 strippen?  Dan dien je een strippenkaart van 5 af te nemen om gebruik te kunnen maken van je overgebleven strippen van The Bootcamp Club.

De geldigheidsduur die je nog over had blijft van kracht.

 

Ja, ik ga mijn lidmaatschap overzetten:

Stap 1: Stuur een berichtje met je naam, telefoonnummer en type lidmaatschap + kopie factuur(met start- en einddatum), IBAN nummer, de stad waar jij stond ingeschreven naar algemeen@citybootcamp.nl. Dit is noodzakelijk om het lidmaatschap in ons systeem over te zetten.

 

Stap 2: Wij nemen contact met je op voor verdere info en eventuele vragen.

 

Stap 3: Uiterlijk 1 juni kun je weer volop buiten trainen in jouw regio! Voor die tijd kun je gebruik maken van onze INTERACTIEVE ONLINE BOOTCAMPS.

HOOYAH!

Vanaf 1 juni weer live

We werken keihard om de trainingen snel weer te hervatten met de trainers die jullie gewend zijn. Het is ons doel om per 1 juni van start te gaan met de buitentrainingen. Aan de hand van de aanmeldingen gaan wij in overleg met de regiomanagers om de training per 1 juni weer voor jullie mogelijk te maken. In de regio Noord-Brabant kan je direct aan de slag omdat wij hier als City Bootcamp al een lesaanbod hebben.

Voor alle vragen kunnen jullie ons het beste mailen naar: algemeen@citybootcamp.nl

Draai uw scherm
voor een betere weergave.