FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Oss!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Oss

Ben jij  klaar voor City Bootcamp Oss? Kom lekker samen buiten sporten bij City Bootcamp Oss!
Wil jij afvallen, beter in je vel zitten en na je work-out lekker met een ontspannen gevoel naar huis gaan? Dat kan bij Bootcamp Oss!

Bij City Bootcamp Oss ga jij samen met andere gemotiveerde en enthousiaste bootcampers uit Oss en omgeving nieuwe uitdagingen aan en verleg jij jouw grenzen. Naast dat er veel plezier is focussen wij ons op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal jij veel resultaat in korte tijd. Daarnaast zorgen we ervoor dat het altijd leuk en afwisselend blijft.

City Bootcamp Oss is er voor iedereen, ervaren of onervaren! We stemmen ons af op jouw niveau. City Bootcamp Oss is ideaal voor diegenen die fit aan de start van een survivalrun willen verschijnen. Voor hardlopers biedt City Bootcamp een perfecte aanvulling, voor meer kracht en een betere loophouding. City Bootcamp Oss, ga lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij jou?

Bootcamp in Oss is er voor iedereen die gezond bezig wilt zijn! Bij City Bootcamp Oss hebben we trainingen ontwikkeld op elk niveau: voor de ervaren en de onervaren sporter. Elke training wordt afgestemd op jouw niveau.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Oss voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je de basis van bootcamp. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je dergelijke technieken en oefeningen. Deze toegankelijke bootcamp in Oss is voor beginnende sporters.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Oss met hogere intensiteit!

De oefeningen van de Basis Bootcamp hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Oss is voor de sporter met ervaring en veel uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Oss!

De combinatie van boksen en bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra uitdagend en afwisselend. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Oss is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Oss voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een forse training voor ervaren bootcampers die op zoek zijn naar een uitdaging en alles uit de training willen halen. Deze bootcamp in Oss is voor de gevorderde sporter.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen door middel van voeding.

Where to meet?

Oss Meidoornlaan

Het park aan de Meidoornlaan is een mooi rustig park. Het park ligt vrij en er zijn geen grote doorgaande wegen in de buurt, een perfecte locatie om in alle concentratie te trainen. Je kunt hier op woensdag en donderdag terecht voor een Bootcamples op jouw niveau!

Verzamelpunt: Parkeren en verzamelen aan de Julianalaan, de training vindt plaats aan de Meidoornlaan.


Klik hier voor de locatie.

Oss kinderboerderij Elzenhoek

Het park bij de Kinderboerderij Elzenhoek is een mooi gelegen park omringt door de natuur. Je kunt hier op maandag en zondag terecht voor een Bootcamples op jouw niveau!

Verzamelpunt: Er zijn veel gratis parkeerplekken bij dit park. We verzamelen en parkeren bij de van Veldekestraat.


Klik hier voor de locatie.

Oss Atalantastraat

Het park bij de Atalantastraat is een mooi open park met gratis parkeergelegenheid. Je kunt hier op dinsdag en vrijdag terecht voor een Bootcamples op jouw niveau!

Verzamelpunt: Verzamelen gebeurt bij de parkeerplek aan de Atalantastraat.


Klik hier voor de locatie.

Oss Docfalaan

Het park aan de Docfalaan is een mooi park omringt door natuur met daarin alle ingrediënten voor de perfecte Bootcamples. Je kunt hier op zaterdag terecht voor een Bootcamples op jouw niveau!

Verzamelpunt: We verzamelen bij de parkeerplaats van Hotel Naaldhof!


Klik hier voor de locatie.

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

Training op jouw niveau


"Spierpijn is een cadeautje van ons lichaam, samen zullen we iedere training ervoor zorgen dat we telkens een stapje verder gaan"


- Raoul


  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

- Trainer Ezimar


“Ik zal ervoor zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt in een training! Doe je een keer mee? HOOYAH!”

- Margot van de Marikenloop


"Margot stoomt zich klaar voor de Marikenloop op 21 mei. Wil jij met haar meetrainen? Kijk dan hier."

Draai uw scherm
voor een betere weergave.