FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Nijmegen!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Nijmegen

Ben jij klaar voor City Bootcamp Nijmegen? Kom lekker buiten sporten bij City Bootcamp Nijmegen!

 

Wil jij afvallen, strakker worden, beter in je vel zitten en na je work-out voldaan en ontspannen naar huis gaan? Dat kan!

Bij City Bootcamp Nijmegen ga jij samen met andere enthousiaste bootcampers nieuwe uitdagingen aan in Nijmegen en verleg je jouw grenzen. De focus ligt op plezier en het verbeteren van je kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal je in korte tijd veel resultaat.

City Bootcamp Nijmegen is geschikt voor iedereen! Van de beginnender tot de gevorderde sporter. City Bootcamp Nijmegen is ook ideaal voor diegenen die zich willen voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers biedt City Bootcamp speciale bootcamps aan die jouw hardlooptrainingen ondersteunen. City Bootcamp Nijmegen, ga lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij jou?

Een bootcamp in Nijmegen is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Nijmegen hebben we trainingen voor ieder niveau: van de beginner tot de gevorderde sporter. Elke training wordt afgestemd op jouw niveau.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Nijmegen voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van bootcamp. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je verschillende oefeningen en technieken. Deze toegankelijke bootcamp in Nijmegen is voor de beginnende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Nijmegen met hogere intensiteit!

De oefeningen van de Basis Bootcamp hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Nijmegen is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Nijmegen!

De combinatie van boksen en bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra afwisselend en uitdagend. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Nijmegen is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Nijmegen voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training helemaal los willen gaan. Deze bootcamp in Nijmegen is voor de gevorderde sporter.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen door middel van voeding.

Where to meet?

Geen locaties gevonden

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

Draai uw scherm
voor een betere weergave.