FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Nijmegen!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Nijmegen

Ben jij klaar voor City Bootcamp Nijmegen? Kom lekker buiten sporten bij City Bootcamp Nijmegen!

 

Wil jij afvallen, strakker worden, beter in je vel zitten en na je work-out voldaan en ontspannen naar huis gaan? Dat kan!

Bij City Bootcamp Nijmegen ga jij samen met andere enthousiaste bootcampers nieuwe uitdagingen aan in Nijmegen en verleg je jouw grenzen. De focus ligt op plezier en het verbeteren van je kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal je in korte tijd veel resultaat.

City Bootcamp Nijmegen is geschikt voor iedereen! Van de beginnender tot de gevorderde sporter. City Bootcamp Nijmegen is ook ideaal voor diegenen die zich willen voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers biedt City Bootcamp speciale bootcamps aan die jouw hardlooptrainingen ondersteunen. City Bootcamp Nijmegen, ga lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij jou?

Een bootcamp in Nijmegen is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Nijmegen hebben we trainingen voor ieder niveau: van de beginner tot de gevorderde sporter. Elke training wordt afgestemd op jouw niveau.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Nijmegen voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van bootcamp. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je verschillende oefeningen en technieken. Deze toegankelijke bootcamp in Nijmegen is voor de beginnende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Nijmegen met hogere intensiteit!

De oefeningen van de Basis Bootcamp hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Nijmegen is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Nijmegen!

De combinatie van boksen en bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra afwisselend en uitdagend. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Nijmegen is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Nijmegen voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training helemaal los willen gaan. Deze bootcamp in Nijmegen is voor de gevorderde sporter.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen door middel van voeding.

Where to meet?

Nijmegen Goffertpark

Het Goffertpark is dankzij de prachtige natuur, de uitgestrekte grasvelden en beboste heuvels de perfecte plek om te Bootcampen.

Verzamelpunt: Hoofdingang Sportcomplex de Eendracht (rechts de hoek om als je met je gezicht naar de hoofdingang van het Gofferstadion staat).


Klik hier voor de locatie.

Nijmegen Valkhofpark

Bootcampen midden in het centrum van Nijmegen? Het kan!

Verzamelpunt: We verzamelen bij het standbeeld van de engel voor het Valkhofpark.


Klik hier voor de locatie.

Nijmegen Kronenburgerpark

Ook dit beeldschone park in Nijmegen mag niet ontbreken in ons lesrooster.

Verzamelpunt: We verzamelen bij het beeld van de leeuw, bovenin het park (tegenover de kinderboerderij).


Klik hier voor de locatie.

Nijmegen Limos

Het Limospark in Nijmegen Oost heeft alles wat een Bootcamptraining nodig heeft. Een groot groen veld met uitdagende heuvels en prachtige bomen om even tegenaan te leunen.

Verzamelpunt: We verzamelen bij de parkeerplaats gelegen aan de Postweg/Limoslaan.


Klik hier voor de locatie.

Nijmegen Lent

Komt Bootcampen in Lent, het gras is groener aan de overkant! Bij onze bootcamp locatie in Lent is het gras altijd groen en netjes kort gemaaid. Daarnaast staan er fantastische speeltoestellen die moeiteloos in de bootcamp training worden geïntegreerd.

Verzamelpunt: voor de ingang van voorzieningenhart “De Ster”. We verzamelen bij de speelplein/fietsenstalling, Vrouwe Udasingel.


Klik hier voor de locatie.

Malden 'Merellaan'

Het mooie bos met uitdagende obstakels is binnen handbereik en zelfs het asfalt, de grasvelden bieden ontelbare mogelijkheden voor een lekkere Bootcamples.

Verzamelpunt: Wij verzamelen op het grasveld achter de Merellaan in Malden.


Klik hier voor de locatie.

Nijmegen Westerpark

Een park dat alles te bieden heeft, van bankjes tot heuveltjes, van een kabelbaan tot rekken waar jij je pull-ups kunt oefenen! Kom gauw een keer mee doen en bootcamp als een kind in een snoepwinkel!

Verzamelpunt: Onder de letters WESTERPARK aan de Rivierweg


Klik hier voor de locatie.

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

Draai uw scherm
voor een betere weergave.