FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Eindhoven!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Eindhoven

Ben jij klaar voor City Bootcamp Eindhoven? Kom gezellig sporten bij City Bootcamp Eindhoven!

 

Wil jij afslanken, strakker worden, beter in je vel zitten en na je work-out lekker ontspannen naar huis gaan? Dat kan!

 

Bij City Bootcamp Eindhoven verleg jij je grenzen, begin je aan een nieuwe uitdaging. Dit doe je samen met andere gemotiveerde bootcampers in Eindhoven. Wij zorgen voor veel enthousiasme maar daarnaast ligt de focus op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal jij je doelen en gaan wij voor resultaat!

 

City Bootcamp Eindhoven is geschikt voor elk persoon die lekker gezond bezig wilt zijn. Van de beginnende sporter tot de gevorderde sporter. City Bootcamp Eindhoven is ideaal voor diegenen die zich willen voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers biedt City Bootcamp speciale bootcamps aan die jouw hardlooptrainingen ondersteunen. City Bootcamp Eindhoven, ga lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij jou?

Bootcamp in Eindhoven is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Eindhoven hebben we trainingen voor ieder niveau: van de beginner tot de gevorderde sporter. Elke training wordt gekeken en rekening gehouden met jou niveau.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Eindhoven voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je wat bootcamp allemaal inhoudt. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je verschillende oefeningen en vaardigheden. Deze toegankelijke bootcamp in Eindhoven is voor de beginnende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Eindhoven met hogere intensiteit

De oefeningen van de Basis Bootcamp hebben een hoge intensiteit en zijn een stuk heftiger dan bij de Beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Eindhoven is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Eindhoven!

De combinatie van boksen en bootcamp zorgt ervoor dat Boks Bootcamp extra vernieuwend en uitdagend is. Tijdens deze training focussen we ons op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Eindhoven is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Eindhoven voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor gevorderde bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training zich helemaal willen laten gaan. Deze bootcamp in Eindhoven is voor de sporter met ervaring.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen door middel van voeding.

Where to meet?

Geen locaties gevonden

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

Training op jouw niveau


"Met mijn militaire ervaring weet ik dat je dieper kan gaan dan je denkt, daardoor wordt onze training veel efficiënter en bereiken we jouw doelen nog sneller"


- Wim


  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

- Trainer Ezimar


“Ik zal ervoor zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt in een training! Doe je een keer mee? HOOYAH!”

- Margot van de Marikenloop


"Margot stoomt zich klaar voor de Marikenloop op 21 mei. Wil jij met haar meetrainen? Kijk dan hier."

Draai uw scherm
voor een betere weergave.