FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Eindhoven!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Eindhoven

Ben jij klaar voor City Bootcamp Eindhoven? Kom gezellig sporten bij City Bootcamp Eindhoven!

 

Wil jij afslanken, strakker worden, beter in je vel zitten en na je work-out lekker ontspannen naar huis gaan? Dat kan!

 

Bij City Bootcamp Eindhoven verleg jij je grenzen, begin je aan een nieuwe uitdaging. Dit doe je samen met andere gemotiveerde bootcampers in Eindhoven. Wij zorgen voor veel enthousiasme maar daarnaast ligt de focus op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal jij je doelen en gaan wij voor resultaat!

 

City Bootcamp Eindhoven is geschikt voor elk persoon die lekker gezond bezig wilt zijn. Van de beginnende sporter tot de gevorderde sporter. City Bootcamp Eindhoven is ideaal voor diegenen die zich willen voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers biedt City Bootcamp speciale bootcamps aan die jouw hardlooptrainingen ondersteunen. City Bootcamp Eindhoven, ga lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij jou?

Bootcamp in Eindhoven is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Eindhoven hebben we trainingen voor ieder niveau: van de beginner tot de gevorderde sporter. Elke training wordt gekeken en rekening gehouden met jou niveau.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Eindhoven voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je wat bootcamp allemaal inhoudt. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers leer je verschillende oefeningen en vaardigheden. Deze toegankelijke bootcamp in Eindhoven is voor de beginnende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Eindhoven met hogere intensiteit

De oefeningen van de Basis Bootcamp hebben een hoge intensiteit en zijn een stuk heftiger dan bij de Beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Eindhoven is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Eindhoven!

De combinatie van boksen en bootcamp zorgt ervoor dat Boks Bootcamp extra vernieuwend en uitdagend is. Tijdens deze training focussen we ons op kracht en uithoudingsvermogen. Deze bootcamp in Eindhoven is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Eindhoven voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor gevorderde bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training zich helemaal willen laten gaan. Deze bootcamp in Eindhoven is voor de sporter met ervaring.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen door middel van voeding.

Where to meet?

Karpendonkse Plas

De Karpendonkse Plas is een grote plas in het Eindhovense stadsdeel Tongelre. Een schitterende locatie aan het water waar we wekelijks bootcamp trainingen geven.

Verzamelpunt:De verzamelplaats is langs de midgetgolfbaan.


Klik hier voor de locatie.

Henri Dunant Park

Het Henri Dunant Park is een van de drie parken in Eindhoven waar we op dit moment gebruik van maken. Dit mooie, centraal in Woensel gelegen stadspark biedt uitstekende mogelijkheden voor bootcamp trainingen. Een bosrijke omgeving met veel gras, ideaal om lekker buiten te gaan sporten!

Verzamelpunt: De Bootcamp verzamelplaats is de hoek van de ter hoogte van de kruising Rode Kruislaan en de Schouwenlaan.


Klik hier voor de locatie.

Philips de Jonghpark

Het Philips de Jonghpark is een park in het noorden van Eindhoven. Het park ligt in het stadsdeel Strijp, nabij Landgoed De Wielewaal en De Herdgang.

Dit park is een schitterend mooie locatie met gras, water en bos. Kortom een perfecte bootcamp locatie voor onze trainingen.

Verzamelpunt: De verzamelplaats is de parkeerplaats aan de Boslaan.


Klik hier voor de locatie.

Stadswandelpark

Het Stadswandelpark is een park op nog geen 5 minuten afstand van het centrum van Eindhoven. Ook dit is een ultieme bootcamp locatie, veel paadjes en gras, kortom een echt bootcamp park!

Verzamelpunt: De Bootcamp verzamelplek is voor de parkeerplaats, naast de Stadsschouwburg.


Klik hier voor de locatie.

IJzeren Man Geldrop

De IJzeren Man is een locatie net buiten Eindhoven, namelijk in Geldrop. Het is een mooie omgeving, met veel natuur, water en bospaden, kortom de ultieme bootcamp locatie!

Verzamelpunt: De Bootcamp verzamelplek is voor de ingang van Cocody.


Klik hier voor de locatie.

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

Training op jouw niveau


"Met mijn militaire ervaring weet ik dat je dieper kan gaan dan je denkt, daardoor wordt onze training veel efficiënter en bereiken we jouw doelen nog sneller"


- Wim


  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

- Trainer Ezimar


“Ik zal ervoor zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt in een training! Doe je een keer mee? HOOYAH!”

- Margot van de Marikenloop


"Margot stoomt zich klaar voor de Marikenloop op 21 mei. Wil jij met haar meetrainen? Kijk dan hier."

Draai uw scherm
voor een betere weergave.