FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Den Bosch!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Den Bosch

Ben jij klaar voor City Bootcamp Den Bosch? Kom gezellig lekker buiten sporten bij City Bootcamp Den Bosch!

Wil jij afvallen, strakker worden, lekkerder in je vel zitten en na je work-out helemaal ontspannen naar huis gaan? Dat kan!

Bij City Bootcamp Den Bosch ga jij samen met andere gedreven bootcampers een nieuwe uitdaging aan in Den Bosch en verleg je jouw grenzen. Naast dat onze bootcamp heel erg vermakelijk is, ligt de focus op het versterken van de spieren en het verbeteren van je conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal je in korte tijd veel resultaat.

City Bootcamp Den Bosch is geschikt voor alle sporters! Van de beginnend tot de gevorderd. City Bootcamp Den Bosch is ideaal voor diegenen die zich willen voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers biedt City Bootcamp een perfecte ondersteuning op jouw looptechniek- en houding. City Bootcamp Den Bosch, ga samen lekker buiten sporten!

Welke bootcamp past bij jou?

Een bootcamp in Den Bosch is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Den Bosch hebben we trainingen afgestemd voor ieder niveau: van de beginnende sporter tot de sporter met ervaring. Tijdens elke training wordt er gekeken naar jouw niveau.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Den Bosch voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van bootcamp. Onder begeleiding van enthousiaste gediplomeerde trainers doe jij veel verschillende ervaringen op en leer je nieuwe oefeningen. Deze toegankelijke bootcamp in Den Bosch is voor de startende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Den Bosch met hogere intensiteit

De oefeningen van de Basis Bootcamp hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Beginners Bootcamp. Deze bootcamp in Den Bosch is voor de sporters met meer uithoudingsvermogen en ervaring.

Boks Bootcamp: Boksen in Den Bosch!

De combinatie van boksen en bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra uniek en zorgt voor meer uitdaging. Tijdens deze training ligt de focus op uithoudingsvermogen en kracht. Deze bootcamp in Den Bosch is voor de ervaren sporter die op zoek is naar een uitdaging!

Urban Bootcamp: Bootcamp in Den Bosch voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een unieke training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training zich 110% willen geven. Deze bootcamp in Den Bosch is voor de gevorderde sporter.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen door middel van voeding.

Where to meet?

Den Bosch Oosterplas

Het oude zandwinning meer doet nu dienst als recreatieplas. Eromheen vind je prachtige natuur waar heerlijk gebootcampt wordt.

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats bij het strandje aan het Maastrichtsepad.


Klik hier voor de locatie.

Den Bosch Noorderplas

De Noorderplas is een prachtig gelegen meer iets buiten het centrum van Den Bosch. Ook wel de Maaspoort genoemd. Deze locatie biedt weer een uniek uitdagend parcours voor al onze bootcamp trainingen.

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats aan de Pisastraat.


Klik hier voor de locatie.

Den Bosch Zuiderplas

De Zuiderplas is het bootcamp terrein voor als je niet vies bent van een beetje afzien en zweetdruppels!

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats van de Pettelaarse Schans.


Klik hier voor de locatie.

Zandverstuiving Rosmalen

Breng je training naar een nieuw niveau bij de zandverstuiving in Rosmalen! Naast het mulle zand dat alles net een beetje zwaarder maakt, is het bos ook binnen handbereik.

Verzamelpunt: We verzamelen bij het kerkje in Maliskamp. Deze is gelegen aan de andere zijde van de snelweg.


Klik hier voor de locatie.

Den Bosch IJzeren vrouw

De IJzeren Vrouw in Den Bosch is op dit moment de locatie waar de meeste bootcamp trainingen van Den Bosch Bootcamp plaatsvinden. Onze instructeurs kennen het park op hun duimpje; er is rondom de hele plas geen obstakel meer te vinden waar ze geen bootcamp attribuut van hebben weten te maken.

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats van de Esso aan de Grobbendoncklaan.


Klik hier voor de locatie.

Breeakkers-Empel

Bij de straat Breeakkers ligt een groot grasveld voorzien van speeltoestellen waarmee je uitdagende bootcamp oefeningen kan doen. Verder zijn er verschillende parkbankjes, bomen, fietspaden en een dijkhelling. Alle facetten om onze bootcamp trainingen tot een succes te maken.

De locatie ligt midden in een moderne en jonge woonwijk en is makkelijk per auto en fiets te bereiken. Parkeren kan aan de doorgaande weg (Tarweakker) of in dichtstbijzijnde parkeervakken in deze wijk.

Verzamelpunt: De verzamelplaats is bij de bushalte Tarweakker.


Klik hier voor de locatie.

Vughtse Heide Vught

Vughtse Heide Vught
Een nieuwe locatie voor een beginners bootcamp, een mooie plek om kennis te maken met het fenomeen bootcamp. De trainingen worden gegeven in het bos zelf, met veel zand en zachte ondergronden waardoor leuke oefeningen mogelijk worden gemaakt.

Verzamelpunt: Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan 155


Klik hier voor de locatie.

Sportiom


Klik hier voor de locatie.

Sportpark Prins Hendrik


Klik hier voor de locatie.

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

Training op jouw niveau


"Het is mijn taak om je van binnen en buiten mooi te maken. Met 100% inzet bereiken we alle doelen die we voor ogen hebben. Laten we samen de kortste weg naar succes bewandelen"


- Richard


  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

- Trainer Ezimar


“Ik zal ervoor zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt in een training! Doe je een keer mee? HOOYAH!”

- Margot van de Marikenloop


"Margot stoomt zich klaar voor de Marikenloop op 21 mei. Wil jij met haar meetrainen? Kijk dan hier."

Draai uw scherm
voor een betere weergave.