FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Arnhem!

Voel je vrij om je in te schrijven voor de gratis proefles.

City Bootcamp

Arnhem

Ben jij klaar voor City Bootcamp Arnhem? Kom heerlijk samen buiten sporten bij City Bootcamp Arnhem!
Wil jij afvallen, strakker worden, heerlijk fit zijn en na je work-out met een voldaan gevoel naar huis gaan? Dat is mogelijk!

Bij City Bootcamp Arnhem ga jij samen met andere fanatieke bootcampers een nieuwe uitdaging aan en verleg jij jouw grenzen. Naast het hebben van heel veel plezier ligt de focus op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal jij binnen de kortste keren veel resultaat.

City Bootcamp Arnhem is geschikt voor iedereen! Van de beginnende tot de gevorderde sporter. City Bootcamp Arnhem is ideaal voor diegene die zich willen voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers biedt City Bootcamp een perfecte aan speciale bootcamps aan die jouw hardlooptrainingen ondersteunen. City Bootcamp Arnhem, ga heerlijk buiten sporten!

Welke bootcamp past bij jou?

Een bootcamp in Arnhem is er voor iedereen! Bij City Bootcamp Arnhem hebben we oefeningen geschikt voor ieder niveau: van de beginner tot de gevorderde sporter. Elke training wordt afgestemd op het niveau waarop jij je bevindt.

Beginners Bootcamp: Bootcamp Arnhem voor beginners!

Bij de Beginners Bootcamp leer je alles wat je moet weten van bootcamp. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers leer je verschillende oefeningen en vaardigheden. Deze begaanbare bootcamp in Arnhem is geschikt voor de beginnende sporter.

Basis Bootcamp: Bootcamp in Arnhem met hogere intensiteit

De trainingen van de Basis Bootcamp zijn intensiever, zwaarder en sneller dan de training van de beginners. Deze bootcamp in Arnhem is voor de sporter met meer ervaring en uithoudingsvermogen.

Boks Bootcamp: Boksen in Arnhem!

De combinatie van boksen en bootcamp zorgt voor meer uitdaging en diversiteit. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Boks bootcamp in Arnhem is voor de sporter met meer uithoudingsvermogen en ervaring.

Urban Bootcamp: Bootcamp in Arnhem voor ervaren sporters!

De Urban Bootcamp is een explosieve training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training helemaal los willen gaan. Deze bootcamp in Arnhem is voor de gevorderde sporter.

Foodcamp: Maximaliseer je voeding!

Tijdens de Foodcamp workshop leer je hoe je nog meer uit je bootcamp kunt halen in combinatie van voeding.

Where to meet?

Arnhem Presikhaaf Ochtendlessen

OCHTENDLESSEN EN (ZOMER)AVONDLESSEN

Park Presikhaaf: prima park voor een stevig potje bootcampen!

We verzamelen onderaan de loopbrug in het park, ter hoogte van het winkelcentrum aan de IJssellaan. Bij het winkelcentrum is voldoende parkeergelegenheid.


Klik hier voor de locatie.

Arnhem Presikhaaf Avondlessen

AVONDLESSEN

Park Presikhaaf: prima park voor een stevig potje bootcampen!

Verzamelpunt: We verzamelen onderaan de loopbrug net in het park! In verband met verlichting verzamelen we in de herfst en winter bij het basketbalveldje in het park.


Klik hier voor de locatie.

Arnhem Sonsbeekpark

Verzamelpunt: Onze verzamelplek is aan de Apeldoornseweg naast de hoofdingang van Sonsbeekpark. Wij verzamelen bij het huisje voor het openbare toilet de Beem.


Klik hier voor de locatie.

Elst Cool Nature Park Westeraam

Cool Nature Park Westeraam: Bootcampen bovenop 2000 jaar geschiedenis!

Verzamelpunt: We verzamelen op het basketbalveldje tegenover de Zonnepoort. Dit is dichtbij JUMBO Westeraam, je kan hier ook meteen perfect parkeren.


Klik hier voor de locatie.

Velp Park Daalhuizen

Park Daalhuizen is als het ware speciaal gemaakt voor Velp Bootcamp! Beschermd door de prachtige bomen werken we samen aan jouw gezondheid in de meest brede zin van het woord.

Verzamelpunt: Arnhemsestraatweg, Velp. Verzamelen bij de bushalte bij Park Daalhuizen (tegenover Juwelier Paul van Zeeland).


Klik hier voor de locatie.

Velp Park Beekhuizen

Deze locatie moet je een keer bedwongen hebben. Park Beekhuizen is even mooi als uitdagend. Zweten en genieten tegelijk!

Verzamelpunt: We verzamelen bij de ingang van Park Beekhuizen op de kruising van de Hogeweg en de Beekhuizensweg.


Klik hier voor de locatie.

Velp Koningin Beatrixstraat

Een uitdagend pleintje in hartje Velp. We gebruiken alle objecten uit de omgeving om je te verrassen en het beste uit je boven te halen!

Het pleintje aan de Koningin Beatrixstraat is een prachtig locatie om een heerlijke Bootcamp training te volgen. Het groene gras, het strakke plein, de uitdagende trappen en alle andere objecten maken dit een toplocatie voor Velp Bootcamp! En dat allemaal in hartje Velp. HOOYAH!

Verzamelpunt: Het pleintje aan de Koningin Beatrixstraat en parkeren is gratis bij de grote parkeerplaats aan de Oranjestraat.


Klik hier voor de locatie.

Rijkerswoerdse plassen

Verzamelen bij het eetcafe


Klik hier voor de locatie.

Velp De Overtuin

Winterlocatie voor de lessen die normaliter plaatsvinden in Park Daalhuizen.

Verzamelpunt: Voor de Action


Klik hier voor de locatie.

Hoogte 80

Verzamelen voor ingang Rijnijssel CIOS, Beukenlaan 3 Arnhem


Klik hier voor de locatie.

TRAINING OP JOUW NIVEAU!

  • Lekker samen buiten sporten
  • Resultaat behalen met een glimlach
  • Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam
  • Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt
  • Altijd op fietsafstand

Gratis
Proefles

Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg de gratis proefles. Kies jouw locatie, kijk waar we verzamelen en doe mee! Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en het maximale uit jezelf te halen!

Draai uw scherm
voor een betere weergave.