Bootcamp Franciscus

Na het werk geen zin om naar een sportschool te gaan? Kom dan nu lekker buiten sporten met City Bootcamp!

Wij van City Bootcamp verzorgen verschillende Bootcamps voor het personeel van het Franciscus ziekenhuis, deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, zowel de beginnende als gevorderde sporter kan bij ons terecht!

Welke soorten Bootcamps bieden wij aan bij het Franciscus ziekenhuis?

Vraag & antwoord

Als je iets naar boven op deze pagina scrolt zie je een grote oranje button staan, hier druk je op en vervolgens kom je uit op het portaal waar je kan inloggen met jouw persoonlijke profiel en jezelf kan inschrijven voor de trainingen.

Bootcamp is een uur lang effectief trainen in de buitenlucht, je gaat aan de slag met het verbeteren van jouw kracht en conditie op een leuke en resultaatgerichte manier.

Alle trainingen beginnen met een uitgebreide warming-up, vervolgens doe je een full body-workout, dan wordt de les afgesloten met een goede cooling-down. De precieze inhoud van de lessen zijn altijd verschillend, onze trainers laten hun creativiteit erop los en bieden jou elke week iets nieuws!

City Bootcamp biedt trainingen voor iedereen! Ben je een beginnende sporter? Of ben je al een echte pro? Door de verschillende lesniveau’s kan iedereen bij ons terecht. Van Low-level tot High-level, van Boxing tot Power met zoveel variatie in bootcamps is er altijd een training die bij jou past!

Trainen in de buitenlucht, dat klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Er volgens achter komen dat jouw favoriete sneakers zo groen zijn als gras is natuurlijk iets minder! Daarom raden wij altijd aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kan en vies mag worden, laat je mooie schoenen dus vooral thuis.

Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig.

Neem vooral een flesje water mee, een handdoek is niet nodig!

We raden aan om ongeveer ruim een uur van te voren een goede maaltijd te eten, liefst met wat eiwitten en koolhydraten, niet te veel vetten want dit kan nogal zwaar op de maag liggen.

Vergeet ook niet na je training een goede maaltijd te eten, die alles bevat; eiwitten, koolhydraten en vetten.

Aangenaam kennis te maken en leuk dat je komt Bootcampen! 
Ik ben regiomanager bij City Bootcamp en toppers uit mijn team verzorgen de lessen voor het ziekenhuis. 
Zijn er vragen of opmerkingen dan kan je mij altijd contacteren.

info@citybootcamp.nl
06-23631467

Bart, City Bootcamp