FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp! Voel je vrij om je in te schrijven voor een gratis proefles!

AFVALLEN MET BOOTCAMP

 

Streep je slank, Cambridge, Sonja Bakkeren, South Beach, Weight Watchers, het ene dieet belooft nog meer resultaat dan andere diëten. Zou jij graag blijvend wat kilo’s kwijt willen raken? Ga dan niet diëten! Kies voor resultaat door je leefstijl te veranderen. Door bewuste keuzes met je voeding te maken én in beweging te komen kun je werken aan blijvend resultaat.

 

Ga voor sport,fun & resultaat

 

Ga lekker buitensporten bij City Bootcamp! Bootcamp heeft niks met schreeuwende militairen van doen. Bij bootcamp sport je lekker buiten in een leuke groep onder deskundige begeleiding. Doordat we werken met intervaltraining (1 minuut actief, 1 minuut rust) krijgt je metabolisme een enorme boost! Als je daarnaast onze foodcamp workshops volgt geven we je ook meteen tips hoe je het beste voeding en training combineert om die hardnekkige kilo’s kwijt te raken.

Klinkt goed! Ik wil een gratis proefles bootcamp uitproberen!

 

Bewijs? Ontmoet onze bootchamps

 

Nu denk je vast, daar gaan we weer, het zoveelste verhaal over kilo’s die verwijnen als sneeuw voor de zon. Toch is bootcamp anders! Onze bootcamps zijn het levende bewijs dat bootcamp werkt, en blijft werken. Jong en oud, dik of dun, van anti-sporter naar bootcampinstructeur, min 10, 15, 20 en 27 kilo je komt ze bij ons allemaal tegen. Laat je door onze leden inspireren! Dit zijn namelijk ook meteen jouw toekomstige medesporters.

Bootcamp is de ideale training om je basisconditie snel en verantwoord te verbeteren en om af te vallen. Door middel van leuke krachtopbouwende oefeningen en spelvormen die je individueel en in teamverband uitvoert zul je snel resultaat boeken. Je wordt sterker, je conditie verbetert én doordat je vetverbranding wordt gestimuleerd ga je afvallen.

Tegelijkertijd zul je ontdekken hoe heerlijk het is om in de buitenlucht en in een team te sporten. Het groene gras, de zonnestralen maar ook de regen zullen je energie geven. Het sporten in een groep is gezellig, super motiverend en niet eng.

 

Maar dat is nog niet alles!

 

Naast dat het heerlijk is om buiten te sporten heeft bootcamp een aantal bewezen voordelen voor je lijf en je gezondheid:

– een verhoogde stofwisseling, waardoor de vetverbranding veel sneller gaat en je dus afvalt.
– toename van je spiermassa en de aanmaak van testosteron en het groeihormoon MHG, waardoor je spiermassa groeit, je uithoudingsvermogen toeneemt en je vetmassa daalt.
– aanmaak van vitamine D3, omdat je in de buitenlucht sport. Deze vitamine verhoogt je weerstand en gaat botontkalking tegen.
– aanzienlijke verlaging van de kans op hart- en vaatziekten door onder andere de verlaging van het cholesterolgehalte en de bloeddruk.

Nieuwsgierig?

Vraag hier je gratis proefles aan en doe met ons mee!

Tot snel!

Draai uw scherm
voor een betere weergave.