FOLLOW #CITYBOOTCAMP

AFVALLEN ARNHEM

Je vind het lastig om af te vallen? Maar je hebt jezelf er wel toe gezet om meer te gaan sporten? Kom dan bootcampen! Afvallen is voor veel van onze leden de hoofdreden om mee te doen aan bootcamp, dus waar wacht je nog op. Dankzij de leuke maar toch intensieve trainingen val je snel af. De personal trainer en de bootcamp maatjes zorgen voor de leuke sfeer en de rest komt vanzelf.

Waarom bootcamp:

  • Persoonlijke begeleiding via een ervaren sport coach
  • Lekker buiten sporten in een teamverband
  • Je sport op je eigen niveau, iedereen kan meedoen
  • Leuke oefeningen met snel resultaat

Gratis eerste les

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor een gratis eerste les, kom naar de Bootcamp locatie en neem deel een de Bootcamp les. We starten met een lichte warming-up en maken jou en de andere beginnende bootcampers bekend met de basis beginselen van Bootcamp. Langzaam breiden we de oefeningen uit, je zult al snel merken dat het net iets anders is dan in de sportschool. De spel elementen, leuke oefeningen, de bootcamp buddy’s en de personal trainer zorgen ervoor dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Is de proefles bevallen, dan kun je jezelf inschrijven. We werken met kortlopende abonnementen van telkens een maand, vanaf € 25,00 kun je al onbeperkt bootcampen bij Arnhem Bootcamp

Draai uw scherm
voor een betere weergave.