FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Ben jij een startende sporter? Doe dan mee aan onze Beginners Bootcamp. Probeer het gratis!

Werken
bij

City Bootcamp is met tientallen locaties de snelst groeiende Bootcamp van Nederland. Wij vinden dat sporten voor iedereen leuk moet zijn en vooral blijvend resultaat moet opleveren!

City Bootcamp is met tientallen locaties de snelst groeiende Bootcamp van Nederland. Wij vinden dat sporten voor iedereen leuk moet zijn en vooral blijvend resultaat moet opleveren! De combinatie van onze Bootcamp-lessen met o.a. ons Foodcampprogramma, heeft ervoor gezorgd dat er al vele Bootchamps zijn opgestaan. Word jij ons nieuwe talent? En ga jij ervoor zorgen dat er nog vele Bootchamps volgen?

 

Wat doet een City Bootcamp instructeur?

Een instructeur is verkoper van gezondheid. Hij/zij draagt zorg voor een leuke, uitdagende en goed doordachte training, volgens het City Bootcamp concept. Hij/zij neemt deelnemers mee langs verschillende trainingsvormen en probeert de (brede) doelgroep te triggeren het beste uit zichzelf te halen. Openheid en toegankelijkheid staan centraal in jouw training en door verschillende lesindelingen en groepsoefeningen, zorg jij dat er vooral ook heel veel plezier uit een training wordt gehaald. Met als einddoel alle deelnemers met een glimlach naar huis te sturen.

 

Wat verwachten wij van jou?

– Iets teveel passie voor een gezonde leefstijl o.b.v. sport, voeding (en genieten)
– Relevant diploma (CIOS, Sport & Bewegen, ALO) of bezig met je opleiding
– Je moet beschikken over aanstekelijke energie die je overdraagt op je deelnemers
– Je voelt je comfortabel als je voor een groep staat
– Je bent creatief in het creëren van diverse lessen en het improviseren o.b.v. de deelnemers in de les

 

Opleidingsmogelijkheden?

Als nieuwe instructeur krijg je een interne opleiding en word je helemaal klaargestoomd voor onze enthousiaste leden. Uiteindelijk kan je in het bezit van een City Bootcamp-certificering aan de slag. Als instructeur ben je naast lesbegeleider vooral ook het visitekaartje van City Bootcamp. Naast het geven van de trainingen word je daarom regelmatig bijgeschoold op het gebied van sport en voeding.

 

Eind augustus beginnen we met de selectie. Zorg dan dat je CV bij ons in het postvakje ligt.

 

Heb jij van blijdschap inmiddels al tien Burpees gemaakt? Neem dan snel contact met ons op via info@citybootcamp.nl

 

*Vergeet in je e-mail niet je enthousiasme om te zetten in een aantal woorden, je cv eraan te plakken en te vermelden voor welke locatie jij onmisbaar bent!

 

 

 

 

 

 

Wil jij?

In de buitenlucht werken?

Energie en passie delen?

Voor een groep staan?

Jezelf ontwikkelen?

Nederland het gezondste land van Europa maken?

In een inspirerend team werken?

Start in Januari

Ja, ik doe mee