FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Eindhoven! Voel je vrij om je in te schrijven voor een gratis proefles!

Bootcamp
Eindhoven

Kom lekker buiten sporten in een van de meest industriële steden van Nederland. We hebben vijf prachtige locaties geselecteerd met pittige trappen, groene velden, beboste gebieden en natuurlijke obstakels.

Eindhoven Karpendonkse Plas

De Karpendonkse Plas is een grote plas in het Eindhovense stadsdeel Tongelre. Een schitterende locatie aan het water waar we wekelijks bootcamp trainingen geven.

 

Verzamelpunt:De verzamelplaats is langs de midgetgolfbaan.

Eindhoven Stadswandelpark

Het Stadswandelpark is een park op nog geen 5 minuten afstand van het centrum van Eindhoven. Ook dit is een ultieme bootcamp locatie, veel paadjes en gras, kortom een echt bootcamp park!

 

Verzamelpunt: De Bootcamp verzamelplek is voor de parkeerplaats, naast de Stadsschouwburg.

Eindhoven Henri Dunant Park

Het Henri Dunant Park is een van de drie parken in Eindhoven waar we op dit moment gebruik van maken. Dit mooie, centraal in Woensel gelegen stadspark biedt uitstekende mogelijkheden voor bootcamp trainingen. Een bosrijke omgeving met veel gras, ideaal om lekker buiten te gaan sporten!

 

Verzamelpunt: De Bootcamp verzamelplaats is de hoek van de ter hoogte van de kruising Rode Kruislaan en de Schouwenlaan.

Ijzeren man Geldrop

De IJzeren Man is een locatie net buiten Eindhoven, namelijk in Geldrop. Het is een mooie omgeving, met veel natuur, water en bospaden, kortom de ultieme bootcamp locatie!

 

Verzamelpunt: De Bootcamp verzamelplek is voor de ingang van cocody.

Eindhoven Philips de Jonghpark

Het Philips de Jonghpark is een park in het noorden van Eindhoven. Het park ligt in het stadsdeel Strijp, nabij Landgoed De Wielewaal en De Herdgang.

 

Dit park is een schitterend mooie locatie met gras, water en bos. Kortom een perfecte bootcamp locatie voor onze trainingen.

 

Verzamelpunt: De verzamelplaats is de parkeerplaats aan de Boslaan.

 

Gratis proefles

Bekijk agenda

Contactgegevens

Bootcamp Eindhoven

073- 751 14 86

E: info@eindhovenbootcamp.nl
Op een vijftal prachtige park locaties geven we Bootcamp lessen. Al deze parken zijn perfect voor bootcamp met natuurlijke obstakels en mooi open vlaktes.


ONBEPERKT

Bij ons sport je onbeperkt voor

€35,-

Aanmelden

STUDENT

Studenten sporten al voor

€27,50

Aanmelden