BASIS BOOTCAMP

Veilig je grenzen verleggen! #letsgo

VERHOOG JOUW KRACHT EN CONDITIE

EEN GEZELLIGE GEMOTIVEERDE GROEP

LEER JOUW GRENZEN VERLEGGEN EN BEHAAL SNEL RESULTAAT

WAT IS BASIS BOOTCAMP

Ga lekker buiten sporten! Dat is het motto van City Bootcamp. Bij de Basis Bootcamp word je begeleid door een gediplomeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Beginners Bootcamp. Samen met andere enthousiaste Bootcampers ga jij nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw grenzen.

De Basis Bootcamp is voor bootcampers die hun grenzen willen verleggen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Basis Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie.

Zit jij in de Beginners Bootcamp? Na ongeveer 2-3 maanden kan je starten met de Basis Bootcamp. Twijfel je hierover? Overleg dan met jouw trainer of je klaar bent om over te stappen.

Bij de Basis Bootcamp train je een uur lang, samen met een gediplomeerde trainer, in de buitenlucht. De training bestaat uit drie vaste onderdelen: een warming-up, full-body workout en een cooldown. Elke training is weer anders, maar er wordt altijd gewerkt vanuit het City Bootcamp lesprogramma. Naast het behalen van resultaat, draait het bij City Bootcamp om het hebben van plezier!

Bij deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Basis Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de Basis Bootcamp behaal je in korte tijd veel resultaat.

De Basis Bootcamp is voor bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij de Urban Bootcamp ga je nog een stapje verder en wordt er onder andere getraind met materialen en obstakels. De Urban Bootcamp is voor ervaren bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve training.

GRATIS PROEFLES

Geen verdere verplichtigingen