FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Venlo! Voel je vrij om je in te schrijven voor een gratis proefles!

Bootcamp
Venlo

Kom lekker buiten sporten in het mooie Venlo. We hebben zes prachtige locaties geselecteerd met pittige trappen, groene velden, beboste gebieden en natuurlijke obstakels.

Venlo Maasboulevard

Kom lekker zweten op de prachtige Maasboulevard, midden in het centrum van Venlo. Deze unieke plek biedt alles wat een bootcamptraining nodig heeft. Groene veldjes,

uitdagende trappen en de moderne architectuur om even tegenaan te leunen. De Maasboulevard en het stadspark op de Kop van de Weerd worden met elkaar verbonden door de nieuwe prachtige brug. Deze brug vormt een belangrijke schakel in de doorgaande fietsverbinding en is ook de oversteek voor wandelaars langs de Maas. De sfeer is prachtig in de avond om je even lekker in het zweet te werken.

 

Verzamelpunt: We verzamelen op het beginpunt van de “verlichte brug” aan de stadskant.

Venlo Julianapark

Laat je uitdagen op het Julianapark in Venlo! Door de prachtige natuur, de uitgestrekte grasvelden dichtbij het centrum van Venlo is het de perfecte plek om te Bootcampen.

Tot in de 19e eeuw heeft op deze locatie de elyzeese velden gelegen, net buiten de Keulsepoort. Dit betrof een buitengoed, waar regelmatig bals en concerten werden gegeven.

Vanaf 13 april 2013 is het Julianapark niet alleen een gezellig park om even tot rust te komen of om een stevige wandeling te maken. Er wordt hier gesport in kleine groepen met professionele begeleiding.

 

Verzamelpunt: In de herfst en winterperiode worden alleen de ochtend lessen nog op het Julianapark gegeven vanwege de verlichting en veiligheid. De avondlessen worden gegeven op de Maasboulevard.

Venlo Jammerdal

Ten zuidoosten van Venlo ligt op de overgang van hoog- naar middenterras het gebied Onderste en Bovenste Molen, ook wel Jaomerdal genoemd. Dit prachtig Limburgs Landschap bestaat uit droog eikenbos en vochtig elzenbroekbos. In dit uitdagende heuvelende natuurgebied met klei en grindhoeve dagen we jullie uit om mee te doen met onze Obstacle Course Bootcamp.

 

Deze training is de ultieme voorbereiding voor AL jouw obstacle runs! Let op: niet voor mietjes! Verwacht een slopend parcours, goede krachtoefeningen, looptraining en modder!

 

Verzamelpunt: Startplek natuurgebied ’T Jammerdal bij hotel “de bovenste molen”.

 

Let op: de obstacle trainingen worden aangekondigd via social media en de website.

Tegelen Maasveld

Het in het centrum gelegen parkje naast het Maascourt in het Maasveld Tegelen is de perfecte plek voor bootcamp met uitgestrekte grasvelden, trappen en mooie heuvels. Het ligt strak langs de Maas en als je bovenop de heuvels de heerlijke squats aan het doen bent geniet je ook nog eens van een prachtig uitzicht! Kortom de perfecte plek om je uit te leven!

Venlo sportpark Velden

Kom lekker buiten sporten bij dé ontmoetingsplaats van Velden. Sportkern Velden is de sport ontmoetingsplaats van Velden. Er wordt een gevarieerd sportaanbod gecreëerd voor de prestatieve, recreatieve en passieve sportbeoefening/ en beleving. De sportkern is toegankelijk voor jong en oud en heeft van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat iets te bieden voor verschillende doelgroepen.

 

Wij dagen je uit om samen met ons Sport, Fun en Resultaat te beleven in Velden!

Je kunt in de winterperiode 2 keer per week komen bootcampen op de Sportvelden.

 

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats van SV Velden.

Arcen Kasteeltuinen

De eeuwenoude kasteeltuinen zijn niet alleen prachtig om eens te bezoeken en lekker tot rust te komen. Er wordt hier namelijk ook heerlijk buiten gesport in kleine groepen onder professionele begeleiding.

 

Verzamelpunt: We verzamelen aan het begin van de parkeerplaatsen, hier kun je makkelijk je auto parkeren en of je fiets neerzetten. Vanuit hier gaan we gezamenlijk naar het prachtige grasveld waar wij gaan bootcampen!

Gratis proefles

Bekijk agenda

Contactgegevens

Bootcamp Venlo

06- 39 42 05 09

E: info@venlobootcamp.nl
Ontdek bootcamp in Venlo waar de ‘g’ zacht is en de trainingen stevig! Je kan in en rondom Venlo op maar liefst zes uitdagende locaties terecht.


Onbeperkt

Bij ons sport je onbeperkt voor

€35,-

Word lid

Student

Studenten sporten al voor

€27,50

word lid

Start in Januari

Ja, ik doe mee