FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Arnhem! Voel je vrij om je in te schrijven voor een gratis proefles!

Bootcamp
Arnhem

Kom lekker buiten sporten in de diverse stad Arnhem! We hebben zes prachtige locaties geselecteerd met pittige trappen, groene velden, beboste gebieden en natuurlijke obstakels.

Arnhem Presikhaaf

Park Presikhaaf: prima park voor een stevig potje bootcampen!

 

OCHTENDLESSEN EN (ZOMER)AVONDLESSEN

We verzamelen onderaan de loopbrug in het park, ter hoogte van het winkelcentrum aan de Ijssellaan. Bij het winkelcentrum is voldoende parkeergelegenheid.

 

AVONDLESSEN:

Verzamelpunt: We verzamelen onderaan de loopbrug net in het park! In verband met verlichting verzamelen we in de herfst en winter bij het basketbalveldje in het park.

 

Bekijk hier de locatie in google maps

Arnhem Sonsbeekpark

Verzamelpunt: Onze verzamelplek is aan de Apeldoornseweg naast de hoofdingang van Sonsbeekpark. Wij verzamelen bij het huisje voor het openbare toilet de Beem.

Elst Cool Nature Park Westeraam

Cool Nature Park Westeraam: Bootcampen bovenop 2000 jaar geschiedenis!

 

Verzamelpunt: We verzamelen op het basketbalveldje tegenover de Zonnepoort.  Dit is dichtbij JUMBO Westeraam, je kan hier ook meteen perfect parkeren.

Velp Park Daalhuizen

Park Daalhuizen is als het ware speciaal gemaakt voor Velp Bootcamp! Beschermd door de prachtige bomen werken we samen aan jouw gezondheid in de meest brede zin van het woord.

 

Verzamelpunt: Arnhemsestraatweg, Velp. Verzamelen bij de bushalte bij Park Daalhuizen (tegenover Juwelier Paul van Zeeland)

Velp Park Beekhuizen

Deze locatie moet je een keer bedwongen hebben. Park Beekhuizen is even mooi als uitdagend. Zweten en genieten tegelijk!

 

Verzamelpunt: We verzamelen bij de ingang van Park Beekhuizen op de kruising van de Hogeweg en de Beekhuizensweg.

Velp Koningin Beatrixstraat

Een uitdagend pleintje in hartje Velp. We gebruiken alle objecten uit de omgeving om je te verrassen en het beste uit je boven te halen!

 

Het pleintje aan de Koningin Beatrixstraat is een prachtig locatie om een heerlijke Bootcamp training te volgen. Het groene gras, het strakke plein, de uitdagende trappen en alle andere objecten maken dit een toplocatie voor Velp Bootcamp! En dat allemaal in hartje Velp. HOOYAH!
Verzamelpunt: Het pleintje aan de Koningin Beatrixstraat en parkeren is gratis bij de grote parkeerplaats aan de Oranjestraat.

Gratis proefles

Bekijk agenda

Contactgegevens

Bootcamp Arnhem

06- 44 95 88 66

E: info@citybootcamp.nl
Bootcampen in Arnhem? Geen probleem! Bij Arnhem Bootcamp kun je terecht voor vele sportieve uren. Je bent van harte welkom in de omvangrijke en veelzijdige parken die de stad en de omgeving te bieden heeft. Zo kun je terecht bij verschillende beeldschone locaties in Velp, Park Presikhaaf, Sonsbeekpark en Elst.


Onbeperkt

Bij ons sport je onbeperkt vanaf

€32,50,-

Word lid

Start in Januari

Ja, ik doe mee