FOLLOW #CITYBOOTCAMP

Welkom bij City Bootcamp Den Bosch! Voel je vrij om je in te schrijven voor een gratis proefles!

Bootcamp
Den
Bosch

Kom lekker buiten sporten in een van de oudste steden van Nederland. Bij een bootcamplidmaatschap zit een GRATIS Fitnessabonnement bij sportcentrum Sportiom inclusief Wellness! We hebben zeven prachtige locaties geselecteerd met pittige trappen, groene velden, beboste gebieden en natuurlijke obstakels.

Den Bosch Oosterplas

Het oude zandwinning meer doet nu dienst als recreatieplas. Eromheen vind je prachtige natuur waar heerlijk gebootcampt wordt.

 

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats bij het strandje aan het Maastrichtsepad.

oosterplas-streetview oosterplas

Den Bosch Noorderplas

De Noorderplas is een prachtig gelegen meer iets buiten het centrum van Den Bosch. Ook wel de Maaspoort genoemd. Deze locatie biedt weer een uniek uitdagend parcours voor al onze bootcamp trainingen.

 

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats aan de Pisastraat.

noorderplas

Den Bosch Zuiderplas

De Zuiderplas is het bootcamp terrein voor als  je niet vies bent van een beetje afzien en zweetdruppels!

 

Verzamelpunt: We verzamelen op de parkeerplaats van de Pettelaarse Schans.

zuiderplas-streetview zuiderplas

Zandverstuiving Rosmalen

Breng je training naar een nieuw niveau bij de zandverstuiving in Rosmalen! Naast het mulle zand dat alles net een beetje zwaarder maakt, is het bos ook binnen handbereik.

 

Verzamelpunt: We verzamelen bij het kerkje in Maliskamp. Deze is gelegen aan de andere zijde van de snelweg.

zandverstuiving-streetview zandverstuiving

Den Bosch Ijzeren vrouw

De IJzeren Vrouw in Den Bosch is op dit moment de locatie waar de meeste bootcamp trainingen van Den Bosch Bootcamp plaatsvinden. Onze instructeurs kennen het park op hun duimpje; er is rondom de hele plas geen obstakel meer te vinden waar ze geen bootcamp attribuut van hebben weten te maken.

 

Verzamelpunt: We verzamelen op de Parkeerplaats van de Esso aan de Van Grobbendoncklaan.

ijzeren-vrouw-streetview ijzeren-vrouw

Breeakkers-Empel

 Bij de straat Breeakkers ligt een groot grasveld voorzien van speeltoestellen waarmee je uitdagende bootcamp oefeningen kan doen. Verder zijn er verschillende parkbankjes, bomen, fietspaden en een dijkhelling. Alle facetten om onze bootcamp trainingen tot een succes te maken.

 

De locatie ligt midden in een moderne en jonge woonwijk en is makkelijk per auto en fiets te bereiken. Parkeren kan aan de doorgaande weg (Tarweakker) of in dichtstbijzijnde parkeervakken in deze wijk.

 

Verzamelpunt: De verzamelplaats is bij de bushalte Tarweakker – Empel dat ligt in de straat Breeakkers.

breeakkers-streetview breeakkers

Vughtse Heide Vught

Een nieuwe locatie voor een beginners bootcamp, een mooie plek om kennis te maken met het fenomeen bootcamp. De trainingen worden gegeven in het bos zelf, met veel zand en zachte ondergronden waardoor leuke oefeningen mogelijk worden gemaakt.

 

Verzamelpunt: Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan 155

vughtse-heide vughtse-heide-streetview

Prins Hendrikpark

Prins Hendrikpark, Vught

De trainingen bij het Prins Hendrikpark zijn beginners bootcamps en ideaal voor iedereen die kennis wil maken met het fenomeen bootcamp. De trainingen bij het Prins Hendrikpark worden gegeven door Sabine en zijn dus laagdrempeliger, echt gericht op de proeflessers en de beginnende bootcampers.

Parkeren bij Willem de Rijkelaan. Verzamelen bij de rotonde aan de Postweg (Sportclub Prins Hendrik).

prins-hendrik

Sportiom

BIJ INTERESSE MELD JE NU BIJ ONS AAN EN DIT HEEFT GEGARANDEERD JOUW INTERESSE:

City Bootcamp Den Bosch is een samenwerking aangegaan met Sportiom Den Bosch, dit is geweldig nieuws voor jou!

Meld je aan via info@denboschbootcamp.nl
Wat maakt deze samenwerking nou zo geweldig?

Per direct hebben al onze leden onbeperkt toegang tot het prachtige en luxe fitnesscentrum van Sportiom. Je kan dus niet alleen buiten al je energie kwijt bij onze geweldige bootcamptrainingen maar ook heb je nu de mogelijkheid om binnen te fitnessen en deel te nemen aan een van de 59 groepslessen die Sportiom te bieden heeft.

De openingstijden zijn:

Ma-don: 07:15 – 22:30

Vrijdag: 07:15 – 22:00

Za+zon 09:00-16:00

Alsof dit nog niet genoeg is ontvang je ook nog eens 5 gratis entree kaartjes voor de sauna t.w.v. maar liefst €74,75,-!!!! Dit is niet zomaar een sauna.. Kijk op www.sportiom.nl/fitness/sauna-en-wellness wat ze op wellnessvlak allemaal te bieden hebben.

De toegang tot Sportiom is het hele jaar onbeperkt!

Mocht je interesse hebben in het gebruik maken van de faciliteiten van het Sportiom, dan mag je het volgende doen:

Stuur een mailtje naar info@denboschbootcamp.nl met daarin aangegeven dat je graag gebruik wil maken van het Sportiom.

Vervolgens wordt er een persoonlijk polsbandje aangemaakt, dit polsbandje kan je bij je eerste bezoek bij de receptie van de fitness ophalen. Met dit polsbandje heb je toegang tot de fitnessfaciliteiten van het Sportiom, dus ook de kleedkamers, kluisjes en douches, dit is allemaal gratis. Het polsbandje kan verder gebruikt worden om geld op te zetten.

Bij het ophalen van het polsbandje betaal je €10,- borg. Op het moment dat je jouw persoonlijke polsbandje hebt opgehaald, kan je ook gelijk een afspraak maken voor een uitleg over de verschillende apparaten en ook krijg je een persoonlijk fitnessschema op maat aangemeten. Dit is een uur begeleiding en deze is gratis.

De gratis dagpassen voor het gebruik van de wellnessfaciliteiten krijg je van ons toegestuurd na ontvangst van jouw mail!

Je kan eventueel bij de receptie een parkeerkaart aanvragen, dit is niet verplicht. De parkeerkaart kost €5,- aanmaakkosten en €10,- borg, met deze parkeerkaart hoef je verder nooit meer parkeerkosten te betalen. Ook heb je de ruimte om op de fiets, brommer etc. te komen. Verder heb je de mogelijkheid om te parkeren bij ‘Trainmore’, dit ligt tegenover het Sportiom en hier kan je gratis parkeren. Mocht je geen parkeerkaart aanschaffen en wel naast het Sportiom willen parkeren dan kost het parkeren €1,20,- per uur.

Mocht je graag een groepsles willen volgen bij het Sportiom, dan is het de bedoeling dat je je hiervoor een kwartier van te voren inschrijft bij de receptie.

Sportiom heeft een hele handige eigen app waarop je alle informatie kan vinden! Deze is te downloaden in de App- en Playstore en te vinden onder de naam Sportiom. Hierop staat alle praktische informatie (o.a. groepslesrooster) en het recente nieuws vermeld.

Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben dan horen we die graag! Je kan dan mailen naar info@denboschbootcamp.nl
of bellen naar 073 751 14 86.sportiom

Gratis proefles

Bekijk agenda

 

 

Contactgegevens

Bootcamp Den Bosch

073- 751 14 86

E: info@denboschbootcamp.nl
Kom lekker buiten sporten in een van de oudste steden van Nederland. Bij een bootcamplidmaatschap zit een GRATIS Fitnessabonnement bij sportcentrum Sportiom inclusief Wellness! We hebben zeven prachtige locaties geselecteerd met pittige trappen, groene velden, beboste gebieden en natuurlijke obstakels.


Onbeperkt

Bij ons sport je onbeperkt voor

€35,-

Word lid

Student

Studenten sporten al voor

€25

Word lid

Start in Januari

Ja, ik doe mee